Karin Juel, Badminton Danmark

Podcast: UEM-special

November 10, 2020 11:06 Skrevet af

Danmark har igen Europas bedste landshold under 19 år. Det er første gang siden 2013 og det skal selvfølgelig fejres med en podcast. I dag får vi besøg af U19-landstræner Rune Ulsing, der giver en status på et succesfuldt UEM. Så besøger den unge herredouble Mads Vestergaard og William Kryger Boe og podcast. De kunne også stille sig øverst på skamlen ved det individuelle UEM. Lyt med!

 


Klik her og lyt til dagens afsnit på dine foretrukne platform her

 

Guldet er tilbage i Danmark.

Danmark har Europas bedste landshold under 19 år. Det stod klart, efter det danske U19-landshold i sidste uge besejrede Frankrig 3-0 i UEM-finalen. Det er første gang siden 2013, at Danmark har vundet holdturneringen, så det var mere end tiltrængt!

I dagens podcast har vi været så heldige at få fornemt besøg af den stolte U19-landstræner Rune Ulsing, der giver en status på de unge talenternes præstation i Finland ved UEM. Vi får også besøg af de nykårede ungdomseuropamestre Mads Vestergaard og William Kryger Boe, der også vandt guld ved det individuelle UEM i herredouble.

Lyt med!

Læs også: For første gang i syv år: Danmark er ungdomseuropamestre for hold

I næste uge er podcasten tilbage med et nye og spændende afsnit.

Skriv gerne til os, hvis du har feedback eller gode idéer til kommende afsnit.

Dagens afsnit kan høres forneden eller der, hvor du normalt lytter til podcast.

Her kan du klikke dig direkte videre til Spotify, Itunes, Google Play eller downloade afsnittet via dette link.

Hvis I kan lide hvad I hører, så husk at trykke follow og del gerne podcasten med jeres venner og familie.Tags: , , , ,
Kategori: , , , ,