Skal 2021 være året, hvor du tager dine taktiske trænerkompetencer til nye højder? Så kan du heldigvis spare pæne summer hele december på Badminton Danmarks e-trænerkurser, som på coronavenlig vis styrker dine taktiske trænerevner.

 

E-kurser er noget nyt i badminton, og i 2020 har det været mere relevant end nogensinde som konsekvens af coronapandemien og forsamlingsforbuddet.

Kurserne kan nemlig gennemføres hjemmefra, og det er med andre ord en fleksibel og lettilgængelig måde at udvikle sig som træner på.

Hele december får du tilmed halv pris på alle Badminton Danmarks (taktiske) e-trænerkurser; ’Taktisk træning’, ’Doubletaktik’ og ’Singletaktik’.

På kurset ’Taktisk træning’ får du blandt andet en introduktion til taktik og taktisk træning, lærer om principperne bag taktisk træning og bliver klogere på, hvordan du laver den bedste taktiske træning.

Klik her for at læse mere om og købe e-kurset ’Taktisk træning’

Med kurserne ’Singletaktik’ og ’Doubletaktik’ får du en grundig indførsel i de taktiske forskelle i henholdsvis i herresingle og -double samt damesingle og -double.

Du lærer desuden de taktiske tommelfingerregler for blandt andet servesituation, offensiv situation samt defensiv situation målrettet de enkelte kategorier.

Klik her for at læse mere om og købe e-kurset ’Singletaktik’

Klik her for at læse mere om og købe e-kurset ’Doubletaktik’

E-kurserne har en varighed af mellem 45 og 60 minutter og kan gennemføres on demand og ad flere omgange.

Foruden de tre taktiske e-trænerkurser kan du på DIFs hjemmeside købe en række forskellige e-kurser om relevante emner som ’Aldersrelateret træning’, ’Ernæring’, ’Styrketræning’, ’Fysisk træning’ og mange andre.

Klik her for at gå til oversigten over alle DIFs kurser