TV 2 SPORT - studie - tv - Jim Laugesen - Joachim Fischer - Morten Ankerdal - Anders Antonsen - Denmark Open - Odense
Allan Høgholm, Badminton Danmark

TV 2 SPORT og Badminton Danmark forlænger aftale

December 17, 2020 14:30 Skrevet af

Til og med 2025 kan de danske badmintonfans følge med på TV 2 SPORT og TV 2 PLAY, når for eksempel Viktor Axelsen, Anders Antonsen og Mia Blichfeldt tørner ud med Dannebrog på brystet. Det står klart efter, at TV 2 SPORT og Badminton Danmark har forlænget deres aftale. – Rigtig godt for sporten, siger Badminton Danmarks direktør, Bo Jensen.

 

Danske badmintonfans kan nemt fortsætte med at ”tune in” på TV 2 SPORT og TV 2 PLAY, når de vil se badminton fra blandt andet VICTOR Denmark Open, RSL DM og RSL Final 4. TV 2 SPORT og Badminton Danmark har nemlig forlænget aftalen, som gør det muligt at sende verdensklassebadminton i Danmark.

– Det er rigtig godt for sporten, at vi har forlænget aftalen med TV 2 SPORT til og med 2025. TV 2 SPORT har bevist, at de er committed til at samarbejde med os om at udvikle nye og spændende måder at se og opleve badminton på. Den udvikling, hvor vi i fællesskab gør badmintonsporten endnu mere spændende og interessant for de mange fans, tv–seere, streamere og brugere, skal vi fortsætte, og det er vi overbeviste om, at vi kan lykkes med sammen, siger Bo Jensen, direktør i Badminton Danmark.

TV 2 udtrykker også glæde over at have forlænget aftalen med Badminton Danmark.

– Vi er meget glade for at have forlænget dette partnerskab. Badminton har siden fødslen af TV 2 SPORT været en kernerettighed for os, og vi glæder os naturligvis derfor over, hvor godt det går de danske spillere både ud i verden og herhjemme. Jeg har store forventninger til, at vi i den kommende rettighedsperiode kan udvikle sporten yderligere som produkt på TV 2 SPORT og TV 2 PLAY til glæde for de mange danske badmintonfans, siger TV 2’s sportschef, Frederik Lauesen.

Aftalen gælder fra 1. juli 2022 til 31. december 2025 og indeholder følgende turneringer: VICTOR Denmark Open, RSL DM og RSL Final 4.Tags: , ,
Kategori: ,