Lars Rønbøg - Turneringer - Individuelle turneringer - Nationale Mesterskaber - FZ FORZA RSL DM - Pokal - danmarksmester - herresingle - Pokal - Medalje - Vinder
Lars Rønbøg, Badminton Danmark

RSL DM 2021 udskydes til foråret

January 6, 2021 11:41 Skrevet af

Som resultat af myndighedernes skærpede retningslinjer og anbefalinger har Badminton Danmark valgt at udskyde danmarksmesterskabet for individuelle, RSL DM 2021, til foråret i stedet for februar som oprindelig planlagt.

 

Badminton Danmark har i dag besluttet at udskyde RSL DM 2021 i Esbjerg fra februar til maj. Det er gjort i håb om, at danmarksmesterskabet til den tid kan afvikles under forhold der i højere grad tilgodeser det traditionsrige nationale mesterskab.

– På grund af de mange restriktioner, der lige nu udfordrer vores ønsker for spillere, sponsorer, kommune, publikum, arrangørklub og så videre, har vi valgt at udskyde arrangementet og håbe på bedre vilkår til foråret, siger Badminton Danmarks Konkurrence- og Eventchef, Brian Bach Moesgaard, og fortsætter.

– Samtidig lægger vi os op af DIF’s anbefalinger fra gårsdagens onlinemøde om at aflyse større nationale idrætsarrangementer den næste nærmeste tid, hvis det kan lade sig gøre. I denne tid hvor mange af myndighedernes restriktioner og anbefalinger er så omfattende, ønsker vi som forbund at agere fuldt ansvarligt under hele arrangementet for bedst muligt at medvirke til at bekæmpe smittespredningen i Danmark.

Klik her for at læse mere om RSL DM

For første gang siden 2007 er Esbjerg værter for badmintonsportens danmarksmesterskab. Oprindeligt var afholdelsesdatoerne den 10.-13. februar. De endelige nye datoer for RSL DM 2021 meldes ud hurtigst muligt, men arrangementet spilles stadig i samarbejde med Esbjerg Kommune.

Vi planlægger i skrivende stund efter at afvikle RSL DM 2021 i Esbjerg den 18.-21. maj.Tags: , ,
Kategori: , ,