Det nye år er skudt i gang og den danske landsholdstrup er rejst til Thailand, hvor der i de kommende uger igen skal spilles international top-badminton. I dagens podcast giver cheflandstræner Kenneth Jonassen en status fra Bangkok i Thailand, før det går løs. Lyt med!

 

Klik her og lyt til dagens afsnit på dine foretrukne platform her

 

Fra i morgen er der igen international top-badminton på menuen, når Danmarks bedste badmintonspillere skal i aktion. I de kommende uger skal der afholdes to store Super-1000 turneringer i Thailand, som afsluttes med sæsonfinalerne sidst i januar. Det bliver dermed en måned i badmintonsportens tegn – og det varmer vi selvfølgelig op til i dag.

Allerede i sidste uge rejste de danske spillere og trænere til Bangkok i Thailand, hvor de skulle starte med flere dages selvisolation på hotelværelserne. Her fik vi fat på Danmarks cheflandstræner, Kenneth Jonassen, der giver en status på de første dage på tur og om forventningerne til de næste ugers turneringer, som mange af spillerne selvfølgelig har glædet sig en del til.

Lyt med og læg meget gerne en anmeldelse til os, så vi kan blive endnu bedre til næste gang.

Hør også: Året der gik – Julespecial

I næste uge er Badminton Danmark Podcast igen tilbage, hvor vi tager endnu en status fra Bangkok i Thailand.

Skriv gerne til os, hvis du har feedback eller gode idéer til kommende afsnit.

Dagens afsnit kan høres forneden eller der, hvor du normalt lytter til podcast.

Her kan du klikke dig direkte videre til Spotify, Itunes, Google Play eller downloade afsnittet via dette link.

Hvis I kan lide, hvad I hører, så husk at trykke follow og del gerne podcasten med jeres venner og familie.