Anders Antonsen - Thailand Open - VICTOR
Badmintonphoto

Danskerne blev straffet ved Thailand Open

January 13, 2021 12:34 Skrevet af

Danskerne kunne desværre ikke følge op på tirsdagens flotte resultater. Kun Mathias Christiansen/Alexandra Bøje klarede sig videre, mens det blev til et overraskende nederlag til Anders Antonsen.

 

På førstedagen ved Super 1000-turneringen Thailand Open i går hentede danskerne en overflod af sejre. Desværre blev det ikke fulgt op i dag, hvor det kun blev til en sejr ud af seks mulige.

Læs også: Sikke en førstedag ved Thailand Open for Danmark

Den ene danske sejr gik til Mathias Christiansen/Alexandra Bøje, som slog thailandske Phuangphuapet/Korepap med 21-14, 21-12. Med sejren er vinderne af SaarLorLux Open 2020 videre til anden runde, hvor de møder syvendeseede Marcus Ellis/Lauren Smith fra England.

På forhånd var der store forventninger til Anders Antonsen. Denmark Open-vinderen fra oktober mødte 32-årige Liew Daren fra Malaysia, men Antonsen fik ørene i maskinen og fandt aldrig rigtig ind i sit vanlige spil. Et uvant tidligt exit for Antonsen blev det derfor til, da Liew kastede sin ketsjer op under halloftet ovenpå sin 21-12, 21-18-sejr.

Desværre blev det også til et tidligt exit for Anders Skaarup/Kim Astrup. De mødte verdensranglistens nummer syv Yang Lee/Chi-Lin Wang fra Taiwan. Astrup/Skaarup slog dem på deres vej mod Spain Masters 2020-titlen i februar sidste år, men i år var rollerne byttet om. Første sæt var der ikke tvivl om, mens andet sæt var anderledes tæt. Fem bolde i streg til Lee/Wang fra 17-15 til 17-20 gjorde udslaget, da det blev tæt, og danskerne måtte kapitulere med 13-21, 18-21.

Klik her og se flere detaljer fra de danske kampe ved Thailand Open

Omvendt optimisme var der at spore i Niclas Nøhr/Amalie Magelunds nederlag til Praveen Jordan/Melati Oktavianti, som er andenseedet ved turneringen. Det er 20-årige Magelunds første tur til Asien som professionel badmintonspiller, og med det in mente, leverede hende og Nøhr en flot præstation. Dog måtte de se sig slået med 17-21, 16-21.

Magelund var også i kamp med Freja Ravn i damedouble. Her var mundfulden ligeledes for stor mod tredjeseedede So Hee Lee/Seung Chan Shin fra Sydkorea. 10-21, 17-21 tabte Årets Komet 2019 i deres World Tour Super 1000-debut.

Et nederlag blev det også til for Mikkel Mikkelsen/Rikke Søby, da de mødte franske Thom Gicquel/Delphine Delrue. 15-21, 17-21 endte opgøret.

Så alt i alt en skidt dag for Danmark ved Thailand Open.

Vi håber på bedre dansk succes i morgen, når det går løs på ny. Husk at følg med på TV 2 PLAY og TV 2 SPORT fra klokken 03.00-13.00.

Klik her for at se torsdagens program ved Thailand OpenTags: ,
Kategori: ,