Talentudvikling - Talentudviklingsstrategi - Emil Lyders - VICTOR - FZ FORZA - photoshoot
Badminton Danmark

Opdateret: Badminton Danmark og DGI Badminton beslutter proceduren for en forsvarlig genåbning af indendørs individuel konkurrencebadminton

January 31, 2021 13:09 Skrevet af

Badminton Danmark og DGI Badminton har besluttet officielt at suspendere individuel konkurrenceaktivitet i en periode. Det sker for at undgå yderligere spildte tilmeldinger og sikre en forsvarlig genåbning af badmintonsporten og konkurrencebadminton.

 

Med henblik på blandt andet at undgå spildte tilmeldinger og tilbagebetalingsprocedurer suspenderer Badminton Danmark og DGI Badminton officielt individuel konkurrenceaktivitet for en periode.

Derved slipper spillere og forældre for at skulle forholde sig til at tilmelde sig aktiviteter, der efterfølgende ender med at blive aflyst som følge af myndighedernes forlængelser af restriktioner.

Badminton Danmark og DGI Badminton ser derimod gerne, at alle får mulighed for at komme roligt retur til hallerne og træningsbanerne i en periode, før der atter åbnes op for konkurrenceaktiviteter på fuldt tryk – herunder også holdkampsaktivitet.

Indtil det igen er tilladt at spille konkurrencebadminton, herunder blandt andet individuelle turneringer, vil Ranglisten være midlertidigt suspenderet, og al individuel konkurrenceaktivitet vil være aflyst. Øverste nationale niveau er dog undtaget for suspension, når restriktionerne tillader det.

I praksis betyder den foreløbige suspendering af individuel konkurrenceaktivitet følgende:

  • Første mulige tilmeldingsfrist er i øjeblikket torsdag den 4. marts 2021. Der tages naturligvis forbehold for tidspunktet af myndighedernes udmelding.
  • Den først mulige individuelle turneringsweekend er dermed omtrent to uger efter en genåbning af konkurrenceaktiviteter. I henhold til de nuværende restriktioner vil det dermed være den 20.-21. marts. Se herunder procedure i tilfælde af forlængelse af restriktionerne for indendørs konkurrenceaktivitet.

En yderligere forlænget nedlukning af individuel konkurrenceaktivitet vil i praksis betyde følgende:

  • Ovenstående model for deadline skubber sig med hver forlængelse af restriktionerne, indtil myndighederne igen åbner for indendørs konkurrenceaktivitet. Ved en genåbning af konkurrencebadminton går der således ca. to uger, før man kan spille sin første turnering.
  • På BadmintonPlayer.dk vil man hele tiden kunne følge med i vores løbende forventning til næste (første) aktuelle spilleweekend, når der genåbnes for muligheden for individuelle turneringer.


Tags: ,
Kategori: , ,