Badminton Danmark har lanceret et nyt, inspirerende digitalt materiale, der giver indsigt i parabadminton og klæder dig som træner på til at varetage udviklende træning målrettet spillere med et fysisk handicap.

 

Badminton er sporten for alle, og med det sagt er det også alle, der skal have den bedste mulige oplevelse med badminton.

I den forbindelse spiller trænerens viden og erfaring en central rolle, som gør sig gældende i enhver træning og i spillernes møde med badmintonsporten. Det gælder også for spillere med et fysisk handicap, som du som træner nu får mulighed for at blive endnu bedre klædt på til at skabe muligheder for.

Med det nye, gratis e-trænerkursus ’Parabadminton’ får du nemlig indsigt i såvel klassifikation i parabadminton, trænerens opgaver og kompetencer ifm. parabadminton og bliver i stand til at skabe endnu flere og bedre muligheder for dine paraspillere.

Kurset kan gennemføres på 30 minutter og er for trænere og ledere, som har paraspillere på klubbens træning.

Klik her for at tilgå kurset ’Parabadminton’

Kurset er et af flere af Badminton Danmarks e-trænerkurser, som er vokset i antal i løbet af det seneste år.

Du kan læse mere om de øvrige e-trænerkurser, som foreløbig tæller kurserne ’taktisk træning’, ’singletaktik’, ‘doubletaktik’ og ’træning af voksne motionsspillereher.