Midler - hjælpepakke - millioner - penge - DIF - Covid-19 - corona - DGI
DIF

Få økonomisk støtte til klubben og foreningen: Søg DIF og DGI’s corona-hjælpepulje

March 2, 2021 09:37 Skrevet af

DIF og DGI’s corona-hjælpepulje er fra 1. marts kl. 12 til 26. marts kl. 12 åben for ansøgninger fra idrætsforeninger, der oplever negative økonomiske konsekvenser som følge af nedlukning for aktivitet i forbindelse med Covid-19. Puljen vil kunne ansøges om tilskud til dækning af tab i perioden 1. januar 2021-31. marts 2021.

 

Nu er det igen muligt for klubber og foreninger at søge DIF og DGI’s corona-hjælpepakke.

Klik her for at læse mere om corona-hjælpepuljen, og hvordan du søger

DIF og DGI’s corona-hjælpepulje er etableret for at yde ekstraordinære tilskud til lokale idrætsforeninger for at afbøde de økonomiske konsekvenser, som foreninger oplever som følge af nedlukning af aktivitet i forbindelse med Covid-19.

Corona-hjælpepuljen kan ansøges af alle breddeidrætsforeninger, der er ramt økonomisk af Covid-19. Også foreninger, som tidligere har søgt og fået midler fra corona-hjælpepuljen, kan ansøge corona-hjælpepuljen.

Læs også: Corona-inspiration: Få genopfrisket alle de ting, du stadig kan

Vi anbefaler i Badminton Danmark, at I som klub og forening søger hurtigst muligt for at komme i betragtning, inden corona-hjælpepuljen bliver tømt. Corona-hjælpepuljen udgøres af 80,8 mio. kr.Tags: , , ,
Kategori: , , ,