Artikelbillede - Lasse - medlem - klub - klubber - medlem - medlemmer - fællesskab - glæde - photoshoot
Emil Lyders, Badminton Danmark

#LukOsInd: Genåbning af badminton

March 2, 2021 15:25 Skrevet af

Badminton Danmark arbejder ihærdigt på at genåbne badmintonsporten. Det gør vi i samarbejde med DIF, DGI, de øvrige specialforbund og klubber, og netop jer klubber, håber vi, kan hjælpe os. Vi vil rigtig gerne høre jeres historier under hashtagget #LukOsInd, så vi igen kan blive lukket ind i hallerne.

 

Vi ved, at det ikke er sjovt at være badmintonklub lige nu. Det har ikke været sjovt i lang tid. Faktisk i alt for lang tid. Det vil vi i Badminton Danmark gerne rette op på. Derfor fortsætter vi med at knokle med at informere politikerne med data og viden, som dokumenterer, hvorfor vi bør blive lukket ind i hallerne igen.

I det arbejde vil vi rigtig gerne høre endnu flere klubbers historier om, hvordan Covid-19 har påvirket jer – både de gode og dårlige historier. Dem vil vi inddrage og videreformidle, så politikerne bliver gjort opmærksomme på de talrige positive Covid-19-løsninger, men også de negative konsekvenser nedlukningen har pådraget jer som klub.

Orienter os gerne med jeres historier ved at bruge hashtagget #LukOsInd på jeres sociale medier. Så gør I både jeres egne medlemmer og os opmærksomme på livet omkring – eller måske rettere sagt uden for – klubben lige nu.

For at vi som sport og indendørs idræt kan få lov til at blive lukket ind i hallerne igen, er det vigtigt, at I som klub fortsætter med hele tiden at følge Badminton Danmarks og DGI’s anbefalinger og retningslinjer.

På den måde viser vi, at vi som sport står sammen i kampen om at få genåbnet sporten på en ansvarlig og sikker måde.

Nu er det for eksempel muligt at træne udendørs, og her vil vi appellere til, at I fortsat følger Badminton Danmarks og DGI’s anbefalinger og retningslinjer i forbindelse med genåbning af udendørs idræt.

Klik her og læs Badminton Danmarks og DGI Badmintons anbefalinger til udendørs badminton

Husk også, at der er vedtaget særlige regler for professionel idræt, da professionelle idrætsudøvere er undtaget de generelle regler, og godt må træne som tidligere.

Professionelle idrætsudøvere er spillere med deltagelse i følgende turneringer på øverste nationale senior niveau:

  • Denmark Masters 2021
  • Badmintonligaens grundspil og Final 4
  • Grand Prix Circuit-turneringerne, minimum deltagelse i én hovedturnering i 2020/21
  • Senior DM 2021

Derudover er følgende deltagere også omfattet af reglerne for professionelle idrætsudøvere:

  • Spillere på den daglige træning på det Nationale Elite Trænings Center i Brøndby
  • U19-bruttolandsholdstruppen, udtaget til EM
  • Udenlandske, professionelle badmintonspillere med ophold i Danmark


Tags: , , ,
Kategori: , , ,