Logo - Badminton Danmark - Logoer - Fjerbold - rød - hvid
Badminton Danmark

Badminton Danmark søger sekretær til vikariat på seks måneder

March 4, 2021 11:25 Skrevet af

Badminton Danmark søger en sekretær til blandt andet at administrere turneringstilmeldinger og -afbud, bestilling af akkrediteringer, visum m.v. samt varetage al kontakt og kommunikation med udenlandske organisationer og arrangører af internationale turneringer. Stillingen er et vikariat på seks måneder.

 

Badminton Danmark tilbyder lige nu en spændende stilling i et meget dynamisk team af passioneret og engageret medarbejdere, hvor du får mulighed for at arbejde med elitearbejdet i dansk badminton. Du vil blive en del af en high performance-kultur, hvor der er travlt og to dage sjældent ligner hinanden. Vi har en uhøjtidelig og afslappet omgangsform byggende på gensidig respekt, åbenhed og professionalisme. Vi tilbyder attraktive og konkurrencedygtige ansættelsesvilkår samt en række personalegoder.

 

Vikariatet som sekretær i Badminton vil blandt andet indbefatte disse arbejdsopgaver:

•Administrere turneringstilmeldinger og turneringsafbud, bestilling af akkrediteringer og visum m.v.
• I samarbejde med Badminton Danmarks rejsearrangør løbende planlægge og bestille rejser og ophold, varetage al kontakt og kommunikation med udenlandske organisationer og arrangører af internationale turneringer, etc.
• Administrere opdatering af databaser, hjemmeside, arkiver, diverse statistikker m.v. for spillerne i Team Elite- & Talentudviklings forskellige spillertrupper.
• Sikre og vedligeholde et relevant og højt informationsniveau indenfor og udenfor Team Elite- & Talentudvikling, herunder med spillere, trænere, samarbejdspartnere og Badminton Danmarks øvrige organisation.
• Indgå i den generelle tværorganisatoriske servicering af klubber og medlemmer på telefon og e–mail

 

Klik her for at læse hele stillingsopslaget som sekretær i Badminton Danmark

 

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Direktør Bo Jensen på enten boje@badminton.dk eller mobil 30 916 016.

Er du interesseret i jobbet, så send din ansøgning til Anni Hansen anha@badminton.dk senest fredag, den 12. marts 2021.

Samtaler vil blive afholdt i løbet af uge 11 og 12 med start 6. april 2021.Tags: , ,
Kategori: , ,