Danmarks assisterende landstræner Thomas Stavngaard er testet positiv for Covid-19 til All England.

 

Den danske assisterende landstræner Thomas Stavngaard er blevet testet positiv for Covid-19 i Birmingham, England. Testen blev taget mandag den 15. marts med en PCR-test og foretaget som led i All England-turneringens teststrategi.

Thomas Stavngaard fortæller, at han ikke føler nogen symptomer på Covid-19, men omvendt føler sig frisk.

Stavngaard og den øvrige danske delegation har fulgt alle protokoller i forbindelse med indrejse i England og turneringsdeltagelse til All England.

Han fik foretaget en PCR-test fredag formiddag efter træningen på det Nationale Elitetræningscenter, som var negativ. Den negative PCR-test skulle han fremvise i forbindelse med sin flyrejse til Heathrow søndag eftermiddag sammen med den øvrige danske delegation.

Hele den danske delegation blev mandag morgen klokken 9.00 PCR-testet på hotellet. Derefter gik de direkte på værelserne i isolation, hvor de fortsat befinder sig. Det betyder også, at de ikke kommer til at træne i dag som planlagt.

Konsekvensen af det positive Covid-19-tilfælde er endnu uvist. Derfor er Badminton Danmark i tæt dialog med Badminton England, All England-turneringsledelsen, BWF og de lokale myndigheder.

Vi vil informere yderligere, når vi modtager nye oplysninger fra ovenstående parter.