Artikelbillede - Fjerbolde - VICTOR - RSL - photoshoot - Emil Lyders
Emil Lyders, Badminton Danmark

RSL LM 2021 aflyses

March 16, 2021 11:52 Skrevet af

Det bliver desværre ikke muligt at afvikle RSL LM i 2021. Mesterskaberne, der først blev periodeforskudt, aflyses som konsekvens af den fortsatte nedlukning af badmintonsporten i Danmark.

 

Langt det meste badminton er desværre stadig lukket ned og har været det siden december. De aktuelle smittetal giver dog håb om, at det inden for en overskuelig fremtid igen vil være muligt at komme i hallen og træne badminton.

Fra træning til konkurrence, og især til de helt store fælles landsdækkende begivenheder som RSL LM, er der ikke desto mindre et stykke vej endnu, og mulighederne for at afvikle større mesterskaber i den nærmeste fremtid, er desværre ikke det, vi i skrivende stund tror mest på.

Da det ikke er muligt at blive ved med at flytte store mesterskaber længere hen på foråret, har Badminton Danmark og DGI Badminton besluttet at meddele, at RSL LM 2021, der var planlagt til uge 11, aflyses.

Det sker, da der ikke er noget, der for nuværende tyder på, at restriktionerne vil være lempet i en sådan grad, at det vil kunne lade sig gøre at afvikle et LM som planlagt lige efter påske.

Læs også: Team Danmark anbefaler: Sådan kommer du godt i gang med badminton efter nedlukningen

– Det er selvfølgelig enormt ærgerligt, at vi er nødsaget til at aflyse LM 2021. Men da der er tale om et meget stort mesterskab, som samler hele Danmark ét sted i landet, ser vi det desværre hverken muligt eller forsvarligt at gennemføre, når badmintonhallerne ikke engang er åbnet på nuværende tidspunkt, siger Badminton Danmarks konkurrence- og eventchef, Brian Bach Moesgaard.

Ligeledes ser Badminton Danmark og DGI Badminton gerne, at alle får mulighed for at komme retur til hallerne og på træningsbanerne i en periode, før der atter spilles om mesterskaber.

Håbet er fortsat, at flere af de store mesterskaber, som er flyttet længere hen i foråret og sommeren, kan afvikles på forsvarlig vis, når myndighedernes restriktioner tillader det.

 

Følgende mesterskab aflyses i 2021:

  • RSL LM individuelt (flyttet fra uge 4 til uge 14, 10.-11. april)

Læs også: Genåbning: Gode råd til klubber, foreninger, ledere og trænereKategori: , ,