Klub - bredde - ungdom - drenge - glæde - udvikling - FZ FORZA - Emil Lyders
Emil Lyders, Badminton Danmark

Kom med på Badminton Europes sommerskole i Slovenien

March 17, 2021 15:42 Skrevet af

Til sommer afholder Badminton Europe sommerskole for talentfulde ungdomsspillere. Sommerskolen afholdes for sjette gang i træk i Slovenien og er en uges træningslejr. Sommerskolen byder i øvrigt også på træneruddannelser.

 

For 39. gang inviterer Badminton Europe talentfulde ungdomsspillere til deres årlige sommerskole, som strækker sig over en uges træningslejr. Endnu engang afholdes sommerskolen i Podcetrtek, Slovenien. Sommerskolen er primært anbefalet for spillere i U-15 årgangen.

Ud over træningslejren for talentfulde ungdomsspilere, vil sommerskolen også byde på træneruddannelser. Nærmere betegnet, vil træneruddannelsen  være et BWF Level 2 Coach Education kursus.

Læs mere sommerskolen i Slovenien her

Der er dog maksimalt plads til 48 spillere og 24 trænere på sommerskolen. Herudover har hvert medlemsland kun mulighed for at nominere 6 spillere til ugen i Slovenien.

Ansøgningsfristen for Badminton Europes sommerskole er den 15. april 2021, og de forskellige ansøgere vil få svar i slutningen af april, om de er kommet med.

Selve sommerlejren vil foregå mellem 3. til den 10. juli. Herudover vil al træning foregå på engelsk, så det er et minimumskrav, at man kan engelsk.

Lyder Badminton Europe sommerskole som noget for dig? Så læs hvordan du ansøger herTags:
Kategori: ,