Lars Uhre
Badmintonphoto

Lars Uhre bliver Badminton Danmarks nye talentudviklingschef

marts 25, 2021 11:29 Skrevet af

Den tidligere danske landstræner Lars Uhre bliver Badminton Danmarks nye talentudviklingschef. – Et scoop af en ansættelse, siger elite- og sportschef, Jens Meibom.

 

Det bliver den 48-årige tidligere landstræner Lars Uhre, der skal være ny talentudviklingschef i Badminton Danmark og dermed stå i spidsen for arbejdet med landets største talenter.

– I et felt af meget stærke kandidater og efter en grundig ansættelsesproces med cases, profiltestning samt interview, er det en glæde at kunne annoncere Lars som Badminton Danmarks nye talentudviklingschef, siger Badminton Danmarks elite- og sportschef, Jens Meibom.

– Lars har en meget stor faglig viden om elitebadminton fra sin tid som landstræner. Tilsvarende har han høj viden om udvikling af gode børne-unge-træningsmiljøer og udvikling af trænere og klubber fra sin stilling som afdelingsleder i DGI gennem de seneste fire år. Sammen med hans store netværk indenfor badminton og personlige kompetencer, ser vi ham som den helt rette til at stå i spidsen for udmøntningen af vores nye talentudviklingsstrategi. Jeg anser hans ansættelse som et scoop for Badminton Danmarks talentudvikling, siger Jens Meibom.

– Jeg vil samtidigt gerne takke alle de øvrige kandidater for deres interesse i stillingen. Det har været meget positivt at opleve så mange gode og dygtige personer, der har ønsket at arbejde i Badminton Danmark og bidrage til vores talentudvikling. Det har været et privilegie at kunne vælge en kandidat ud fra et felt af så mange kvalificerede ansøgere, hvoraf flere kunne have varetaget stillingen, afslutter Jens Meibom.

Badminton Danmarks nye talentudviklingschef siger.

– Jeg er rigtig glad for jobbet som ny talentudviklingschef. Det er en stilling, jeg anser som både vigtig, udfordrende og motiverende, som jeg ikke var i tvivl om, at jeg ville lægge billet ind på, da den blev ledig. Jeg brænder for talentudvikling og mener, at jeg med mine erfaringer og viden kan bidrage til at udvikle den i forvejen gode talentudvikling i dansk badminton. Jeg ser meget frem til at arbejde sammen med alle de dygtige ansatte på Badminton Danmarks talentcentre og ungdomslandshold, og med alle de dygtige og dedikerede trænere og ledere vi har i vores klubber, så vi i fællesskab kan udvikle de bedst mulige rammer for vores talenters sportslige udvikling, siger Lars Uhre.

I 2016 besluttede Lars Uhre at give stafetten videre som landstræner i Badminton Danmark til Kenneth Jonassen. En post som Uhre havde haft siden 2010. Efter sin tid som landstræner blev Lars Uhre afdelingsleder for den fælles breddeenhed Badminton Bredde og Udvikling i DGI og Badminton Danmark, hvilket også er den stilling, han kommer fra nu.

I sin tid som landstræner var Uhre med til at vinde blandt andet Thomas Cup i 2016, OL-sølv og -bronze i 2016 og 2012, samt VM-sølv og -bronze i 2015.

Lars Uhre starter som ny talentudviklingschef den 1. maj 2021.

Klik her og læs mere om Badminton Danmarks Talentudviklingsstrategi

Du kan også klikke her og høre Jens Meibom uddybe talentudviklingsstrategien i Badminton Danmark PodcastTags: , ,
Kategori: , ,