RSL - Sponsor - Samarbejdspartner - partner - ungdom - trøje - t-shirt
Badminton Danmark

Club-in-Shop: Få hjælp af RSL til at håndtere klub, boldkøb og meget mere

March 26, 2021 08:01 Skrevet af

Af RSL

Covid-19 er stadig en stor del af vores hverdag, men forhåbentlig kan vi snart se lyset forude, og komme tilbage i hallerne. Hos RSL vil vi gerne hjælpe Jer som badmintonklub på vej, med nogle løsninger som vil gøre Jeres dagligdag som frivillig endnu nemmere.

 

RSL har med stor succes udviklet en online portal, som vi kalder Club-in-Shop, hvorfra vi kan håndtere alt Jeres klubtøj, boldkøb mm., og I kan se lidt mere om vores koncept i denne lille video. KLIK HER!

Ønsker I et kig på den helt nye RSL Klubkollektion, så kan I tage et kig i vores katalog HER!

RSL er kendt for at lave nogle af de bedste fjerbolde på markedet, og har i mange år arbejdet tæt sammen med blandt andet Badminton Danmark og DGI Badminton. Så kunne I også tænke Jer at teste vores bolde, eller blot høre lidt mere om, hvad vi kan gære for netop Jeres badmintonklub, så kontakt os allerede i dag!

 

Mange sportslige hilsner

TEAM RSL

Bo Wendel; bow@rsl.dk / 4012 3225

Nikolaj Søgaard; nsm@rsl.dk / 2244 8093

Rasmus Skousen; ras@rsl.dk / 2533 9974Tags:
Kategori: , , ,