Artikelbillede - Fjerbolde - VICTOR - RSL - photoshoot - Emil Lyders
Emil Lyders, Badminton Danmark

Tjen penge til klubben på skrabelodssalg og støt diabetessagen

April 17, 2021 08:00 Skrevet af

Ikast FS Badminton tjente 16.814 kr. ved at sælge skrabelodder til Diabetesforeningens Jubilæumslotteri, hvilket gav råd til at udvikle klubben midt i en coronatid. Et nyt klublokale blev indrettet, og trænerne sendes på kurser for at styrke niveauet.

 Skrevet af Diabetesforeningen

 

I efteråret var alle Ikast FS Badmintons mere end 100 spillere på banen med salg af skrabelodder for Diabetesforeningen. Indtjeningen er til gavn for kvaliteten i klubben, som højnes ved at sende trænerne på kurser, så de kan dygtiggøre sig yderligere.

– Vi er en stor klub med virkelig gode træningsmuligheder og dygtige trænere og sørger for, at de løbende kommer på kurser for at optimere træningen til gavn og glæde for spillerne. Og så har vi brugt nogle af pengene på indretning af vores nye klublokale, hvor trænerne mødes og forbereder sig, fortæller Erik Linneberg, der er træner i klubben og var med til at koordinere skrabelodssalget.

Den stærke klubånd betød, at samtlige af Ikast FS’ badmintonspillere bakkede op om initiativet til at sælge skrabelodder. I den store ungdomsafdeling meldte fem sig som koordinatorer.

– De var meget engagerede og forklarede kammeraterne, hvad diabetes er, og hvordan salget støtter diabetessagen. Det interesserede og motiverede de unge, som brugte den baggrundsviden, når de solgte lodderne, siger Erik Linneberg.

Spillerne solgte 1201 lodder og støttede dermed diabetessagen med 19.216 kr. For klubben er skrabelodssalget en god indtjeningsmulighed.

Nu er Diabetesforeningens Forårslotteri i fuld gang, og med skrabelodssalget kan I i jeres klub tjene penge til klubkassen og samtidig være med til at støtte en god sag – salgsperioden løber helt frem til den 25. juni 2021.

Sælgerne tjener 14 kr. pr. solgt lod, salget foregår f.eks. via MobilePay, og der er altid gratis returret på usolgte lodder.

Tilmeldingen er åben på www.diabetes.dk/lotteri og tlf. 63 12 90 17.

www.diabetes.dk/lotteri-info finders også retningslinjerne for sikkert salg af skrabelodder.



Tags: , ,
Kategori: , , ,