Endelig kan de unge fjeraspiranter atter komme tilbage i aktion, når det uofficielle danmarksmesterskab for hold RSL DMU Hold løber af stablen i weekenden – og landets bedste unge badmintonhold langt om længe skal findes.

 

I dette års udgave af DMU Hold-magasinet kan man i den anledning blive klogere på blandt andet, hvad der er vigtigt, når det kommer til at opbygge et godt samarbejde og en god relation træner og spiller imellem.

Desuden gør den fremadstormende danske damesingle Line Christophersen og assisterende landstræner Jesper Hovgaard status over, hvordan det lykkedes Christophersen at vinde sølv ved hendes EM-debut, og hvilken betydning resultatet har for hende.

Læs med i magasinet nedenfor og god fornøjelse i weekenden!

(Kommer magasinet ikke frem nedenfor, kan du trykke her for at læse det)