Poul-Erik Høyer - BWF - politik
Badmintonphoto

Badminton Danmark ønsker Poul-Erik Høyer tillykke med fire nye år som BWF-præsident

maj 22, 2021 15:25 Skrevet af

Poul-Erik Høyer er på ny valgt som præsident i det internationale badmintonforbund, BWF. – Jeg synes godt, at man som dansker kan være stolt, siger Badminton Danmarks formand Tore Vilhelmsen.

 

Poul-Erik Høyer blev i dag genvalgt for anden gang som præsident i BWF for en fireårig periode.

– Vi er rigtig glade på Poul-Eriks (Høyer, red.) vegne og ønsker ham stort tillykke med valget. Han har indtil videre varetaget posten rigtig godt, og vi glæder os til at fortsætte vores gode og konstruktive arbejde sammen på at udvikle sporten. Jeg synes godt, at man som dansker kan være stolt af, at vi har en landsmand, der sidder på sportens største post, men det sjove er jo, at han er dansker, men som præsident i BWF varetager han alle nationernes interesser. Så i dagligdagen er han ikke ’dansker’ men international præsident, og det gør han rigtig godt, siger Tore Vilhelmsen.

Poul-Erik Høyer vandt præsidentvalget uden modkandidater. Han skal sidde på posten til 2025. OL-guldvinderen fra 1996 blev første gang valgt som præsident i 2013 og blev genvalgt i 2017.

Charlotte Dew-Hattens var også på valg i dag, da hun var indstillet til en plads i BWF Council. Desværre for Danmark blev hun ikke valgt ind.

Det nuværende pointsystem med tre sæt til 21 får også lov til at fortsætte, da forslaget om et nyt pointsystem med fem sæt til 11 blev nedstemt.Tags: , ,
Kategori: ,