Badmintonphoto

Billetsalget til VICTOR DENMARK OPEN 2021 åbner onsdag

juni 1, 2021 12:00 Skrevet af

Verdens næstældste internationale badmintonturnering slår igen dørene op i Odense Idrætshal for klodens stærkeste badmintonspillere i uge 42. Fra onsdag eftermiddag kan du sikre billet til badmintonfesten. 

 

Der var ikke mange øjne tørre til stede, da Jan Ø. Jørgensen sidste år forlod banen i Odense i en rørende karriereafsked oven på kvartfinalenederlaget til Anders Antonsen.

Klik her for at sikre dig billet til VICTOR DENMARK OPEN 2021

Og hvem husker ikke fleksibiliteten i shortsene på den senere vinder af turneringen, Anders Antonsen, da han leverede årets jubelscene?

Sidste års VICTOR DENMARK OPEN var en af dem, der ikke sådan lige er til at glemme, og fra onsdag står døren på ny åben til at sikre sig uforglemmelige badmintonoplevelser ved verdens næstældste internationale badmintonturnering.

Klik her og se programmet til VICTOR DENMARK OPEN

Fra onsdag kl. 14.00 kan du nemlig købe billetter til VICTOR DENMARK OPEN 2021, som alt andet lige bliver et brag af en badmintonfest.

Læs også: VICTOR DENMARK OPEN bliver i Odense og flytter til større arena fra næste år

Mens mange ting var anderledes under turneringen i 2020 som følge af diverse restriktioner og begrænsninger, skulle vi ifølge regeringens udmeldinger gerne være på den anden side, når vi står i uge 42.

Derfor vender diverse faste elementer under turneringen som Kids Zone, servekonkurrencer og VIP-tilbud tilbage, og forhåbentlig gælder det samme for de største stjernespillere som Viktor Axelsen, Kento Momota, Sukamuljo/Gideon og mange flere.

VICTOR DENMARK OPEN 2021 spilles igen i år i Odense Idrætspark, hvor rammerne er intime og stemningen intens. Det er 13. gang i streg, at eventen udspilles i Odense, og i år går det løs fra 19.-24. oktober.Tags: , , ,
Kategori: , , ,