BadmintonVM270 - VM 2014 - Fans - Fan - tilskuer - tilskuere - oplevelse - glæde - stemning - klappe
Badminton Danmark

Nu genoptages billetsalget til det første Thomas & Uber Cup på dansk grund: Køb din billet i dag

June 4, 2021 15:00 Skrevet af

I dag genoptages det officielle online billetsalg til Thomas & Uber Cup i Aarhus efter at have været sat på pause grundet Covid-19. Så skal du med til VM for herre- og damelandshold for første gang nogensinde i Danmark? Så er det hellere før end senere, du skal slå til, da flere billetter allerede er solgt, da billetsalget begyndte i første omgang.

 

Klik her for at få overblik over alle billettyper og købe dine billetter til mesterskaberne

Nu er vi i Badminton Danmark endelig blevet klogere på, hvordan tilskuersituationen kan se ud i den 9.-17. oktober, når der spilles Thomas & Uber Cup i Aarhus. Derfor genåbner vi billetsalget til en af badmintonsportens største begivenheder, som utvivlsomt vil gå over i historien.

For første gang nogensinde spilles både Thomas & Uber Cup samtidig i Europa, mere specifikt i Aarhus i maj 2020.

Det er tilsvarende første gang i historien, at verdensmesterskaberne for herre- og damelandshold udkæmpes på dansk jord, og det danske herrelandshold går benhårdt efter at løfte Thomas Cup-trofæet på hjemmebane.

Du kan også købe VIP-adgang til mesterskaberne. Klik her for at læse mere om VIP-tilbuddet.

Thomas & Uber Cup giver danske badmintonfans og sportsinteresserede mulighed for at se badminton i absolut verdensklasse.

Sideløbende med mesterskaberne, som udspilles i Ceres Park & Arena, får alle mulighed for at prøve at spille badminton på traditionel vis, men også på helt nye måder med Airbadminton og andre badmintonaktiviteter.

Vi glæder os til at holde en badmintonfest sammen med hele Danmark.

Klik her for at komme til eventens officielle hjemmesiden, denmark2020.dk, hvor du kan læse meget mere om Thomas & Uber Cup og købe billetter

Læs også meget mere om Thomas & Uber Cup her i disse artikler:Tags: ,
Kategori: , ,