Oven på to udsættelser af mesterskaberne er der nu endelig åbnet op for billetter til RSL DM 2021, der spilles i Esbjerg for første gang siden 2007. Klik her for at gå til billetsalget på ticketmaster.dk.

 

De seneste fem år er de danske mesterskaber blevet udkæmpet i Aarhus, men i august bliver rammerne for det traditionsrige mesterskab udskiftet.

Badminton Esbjerg er nemlig værter for RSL DM i 2021 og det for første gang på dem sydvestjyske kant af landet siden 2007.

Læs også: Kulminationen på Badmintonligaen: Sikr dig dine RSL Final 4-billetter nu

Oven på et just overstået OL tropper landets stærkeste spillere op i topform, mens fremadstormende talenter og udfordrere fra hele landet står på spring for at vælte kæmperne af pinden.

Årets længeventede DM-show i Blue Water Dokken kan du nu sikre dig adgang til, for billetsalget til mesterskaberne er akkurat åbnet.

Klik her for at gå til ticketmaster.dk og købe billet til RSL DM 2021

Traditionen tro vil RSL DM være garant for topbadminton, interessante opgør og ikke mindst overraskelser en masse. Det er her, Danmarks største badmintontalenter udfordrer de etablerede stjerner i drømmen om at få sit navn graveret på samme pokal som blandt andre Camilla Martin, Peter Gade og Kamilla Rytter Juhl.

Vi glæder os til at byde jer velkommen i Esbjerg den 10.-13. august 2021, hvor der foruden topbadminton atter vil være underholdning for børn, autografskrivning, konkurrencer og gode tilbud på badmintonudstyr og -tøj.

Læs også: Billetsalget til VICTOR DENMARK OPEN 2021 er skudt i gang