Lars Møller, Badminton Danmark

Endelig går det løs til RSL DMU OG RSL UDM: Få overblikket her

juni 18, 2021 08:26 Skrevet af

De danske mesterskaber for ungdom har været længe undervejs, men fredag går det endelig løs, når de danske mestre anno 2021 skal findes, og fjerkammerater på tværs af landet genforenes på og uden for banen. Få overblik over, hvordan du kan følge med her. 

 

RSL UDM 2021 i Greve og RSL DMU i Grindsted er lige på trapperne, og inden for få timer server de første unge spillere mesterskaberne i gang.

Hvordan programmet ser ud for kampene til RSL UDM i Greve finder du her, og for at få overblik over programmet for RSL DMU i Grindsted kan du klikke her. Samme sted vil resultaterne fra mesterskaberne kunne følges løbende.

Desuden vil Badminton Danmark dække mesterskaberne på vores sociale medieplatforme; facebook, instagram, twitter og selvfølgelig her på badminton.dk.

Her vil du kunne følge med i stories, artikler om de forestående vindere, vinderen af Badminton Danmarks Talentpris, som også kåres i weekenden, og se en række interviews.

Har du endnu ikke læst magasinet til RSL UDM og RSL DMU, så kan du tilgå læsningen her.

Vi ønsker god fornøjelse til alle de unge spillere, frivillige, forældre og trænere i aktion henover weekenden – husk masser af væske i varmen!

 Tags: , , ,
Kategori: , , ,