Allan Høgholm - Badminton Danmark - Rasmus Messerschmidt - Badmintonligaen - Final 4 - liga - glæde - Værløse
Allan Høgholm, Badminton Danmark

Holdene til første RSL Final 4-semifinale er sat

June 22, 2021 10:33 Skrevet af

Der er lagt i kakkelovnen til en intens match mellem grundspilsvinderne fra Vendsyssel og overraskerne Værløse, som går i clinch med hinanden i Brøndby Hallen klokken 13.00 i tirsdagens første RSL Final 4-semifinale. Få overblik over, hvad der venter her.

 

Kan Værløse levere den første overraskelse i årets RSL Final 4?

Det vil vise sig i løbet af tirsdag eftermiddag, når VB’erne udfordrer grundspilsvinderne Vendsyssel Elite Badminton i den første semifinale af RSL Final 4.

Her står den konstituerede spillende Vendsyssel-træner, Jan Ø. Jørgensen, over for Værløses Rasmus Messerschmidt, hvor det vil vise sig, hvor skarpt den nordjyske herresinglelegende står, efter han indstillede sin internationale karriere ved VICTOR DENMARK OPEN i efteråret.

Derudover skal den kommende OL-spiller Mathias Christiansen i konstellation med Cheryl Seinen prøve kræfter med Værløses Mathias Thyrri/Mai Surrow i første mixeddouble, og sidste års debutant i skysovs fra Værløse, Andreas Søndergaard, skal sammen med Julie Finne-Ipsen se, hvad de kan gøre mod Vendsyssels hollandske mixedpar, Debora Jille/Robin Tabeling.

Det er blot et udpluk af den interessante holdopstilling, som du kan se i fuld form her:

Vendsyssel vs. Værløse

1. MD

Mathias Christiansen/Cheryl Seinen (EU) vs. Mathias Thyrri Jørgensen/Mai Surrow

2. MD

Robin Tabeling (EU)/Debora Jille (EU) vs. Andreas Søndergaard/Julie Finne-Ipsen

1. DS

Kirsty Alison Gilmour (EU) vs. Julie Dawall Jakobsen

2. DS

Josefine R. Jensen vs. Sofie Holmboe Dahl

1. HS

Jan Ø. Jørgensen vs. Rasmus Messerschmidt

2. HS

Victor Svendsen vs. Ditlev Jæger Holm

1. DD

Debora Jille (EU)/Cheryl Seinen (EU) vs. Julie Finne-Ipsen/Mai Surrow

1. HD

Mathias Christiansen/Robin Tabeling (EU) vs. Andreas Søndergaard/Daniel Lundgaard

2. HD

Victor Svendsen/Zvonimir Durkinjak (EU) vs. Mathias Thyrri Jørgensen/Ditlev Jæger Holm

 

Opgøret kan følges direkte på TV 2 Sport fra klokken 13.00, inden tirsdagens anden semifinale udkæmpes mellem Skovshoved og Team Skælskør-Slagelse kl. 19.00. Holdopstillingen til det opgør er klar klokken 16.00 på badmintonplayer.dk.

Badminton Danmark følger naturligvis alle herlighederne, og du kan følge med for interviews, behind the scenes-indhold, kampreferater, resultater og meget andet her på badminton.dk samt på vores sociale mediesider; facebook, instagram, twitter.Tags: , , ,
Kategori: , , ,