Mia Blichfeldt svangsene i højre fod er hævet og stiv, hvorfor hun af Team Danmarks fysioterapeut er blevet anbefalet ikke at spille badminton den kommende periode. Det betyder, at hun ikke kan spille RSL DM 2021, som begynder i dag. Svangsenen holdt også Blichfeldt ude i store dele af OL-optakten.

 

Mia Blichfeldt døjede sidste år med hælspore og ømhed i sin svangsene i højre fod. Dengang blev Danmarks bedste damesingle skaden kvit, men smerten i og hævelsen af svangsenen er kommet retur, hvilket gør foden helt stiv. Det betyder, at Blichfeldt ikke kan stille til start ved RSL DM 2021. Det er hun blevet frarådet af Team Danmarks fysioterapeut.

– Jeg er rigtig ærgerlig over, at jeg kommer på banen i Esbjerg. Men jeg bliver nødt til at lytte til mig selv og min krop efter den periode, som jeg har været igennem op til OL. Jeg ved, at Badminton Danmark og Esbjerg har gjort et kæmpe arbejde efter så mange rykninger af DM, og jeg er ked af, at jeg ikke kan spille foran de danske fans. Nu håber jeg bare, at jeg via behandling og pause kan blive fri for det og komme stærkt igen, siger Mia Blichfeldt.

Klik her for at købe billetter til RSL DM 2021

Blichfeldt, der vandt DM som den yngste nogensinde tilbage i 2014, da hun blot var 16 år, skal gennem den næste uge gennemgå behandlinger med Team Danmarks fysioterapeuter og scannes i sin højre fod. Herefter venter der den danske OL-debutant to ugers ferie.

Med afbuddet fra Mia Blichfeldt bliver der foretaget en omlodtrækning af de nye seedninger i damesinglerækken.

Seedninger i damesinglerækken:
1: Julie Dawall Jakobsen
2: Line Christophersen
3: Line Kjærsfeldt
4: Amalie Schulz Terp-Nielsen

Sarah Frederikke Vishart, Solrød Strand, kommer ind i hovedturneringen fra reservelisten.

I går meldte Anders Antonsen, Rasmus Gemke og Mads Kolding/Frederik Søgaard også afbud til RSL DM 2021, ligesom Viktor Axelsen meldte fra i sidste uge.

Læs også: Markante afbud i herresinglekategorien rammer RSL DM 2021

Heldigvis vil der stadig være dansk topbadminton i Blue Water Dokken, Esbjerg, fra i dag og frem til fredag med flere af landets bedste spillere og største talenter.

TV 2 SPORT og TV 2 PLAY sender direkte fra RSM DM torsdag og fredag, mens Badminton Danmark livestreamer fra to baner tirsdag og onsdag.

 

Billetter
Billetter kan købes via ticketmaster eller i døren i Blue Water Dokken, Gammel Vardevej 82, 6700 Esbjerg, Denmark

Klik her for at købe billet via ticketmaster til RSL DM 2021

 

Program
Klik her og se programmet til RSL DM 2021

Tirsdag, 10. august, kl. 10.00-22.00

Onsdag, 11. august, kl. 17.00-22.00

Torsdag, 12. august, kl. 17.00-22.00

Fredag, 13. august, kl. 17.00-22.00

 

TV
TV 2 SPORT og TV 2 PLAY sender live fra semifinaler og finaler, torsdag og fredag, den 12. og 13. august.

 

Livestream
Badminton Danmark livestreamer på Bane 1 og 2 fra de indledende kampe og kvartfinalerne tirsdag og onsdag, den 10. og 11. august.

Du har mulighed for at se med via Badminton Danmarks livestream

Klik her for at gå til Badminton Danmarks livestream

(Det er gratis)

 

Livescore
Klik her for at følge RSL DM 2021 via livescore