RSL DM 2021 - Overbliksbillede - Arena - Esbjerg - Blue Water Dokken - Hal - Hallen
Badminton Danmark

Afgjort: Vi har fundet RSL DM 2021-finalisterne

august 12, 2021 22:16 Skrevet af

RSL DM-semifinalerne fandt i dag deres vindere, og her blev det afgjort, hvem der i morgen skal kæmpe om danmarksmesterskabet anno 2021. Få overblikket her.

 

Semifinalerne begyndte med mixeddouble, hvor der blev lagt ud med masser af spænding. Specielt i kampen mellem Niclas Nøhr/Amalie Magelund og Mathias Thyrri/Mai Surrow.

Her nappede Nøhr/Magelund første sæt 22-20, hvorefter Thyrri/Surrow tog andet sæt med samme cifre. I det afgørende sæt formåede Nøhr/Magelund ikke at sætte deres føring fra start over styr. Dermed kunne de spille sig i finalen med 21-16.

Niclas Nøhr har mulighed for at forsvare sit danmarksmesterskab fra sidste år, som han vandt med Sara Thygesen, mens Amalie Magelund står i sin første DM-finale. Niclas Nøhr vandt også DM med Thygesen i 2018.

De møder Mikkel Mikkelsen/Rikke Søby, der i deres semifinale også vandt i tre sæt. 12-21, 17-21, 18-21 over Jeppe Bay/Sara Lundgaard.

Klik her for at sikre dig billetter til finaledagen i morgen ved RSL DM 2021

Anderledes drama kom der i herredoublen mellem Daniel Lundgaard/Mathias Thyrri mod Jesper Toft/Andreas Søndergaard. For i tredje sæt måtte Mathias Thyrri desværre trække sig med en skade ved stillingen 13-15. Thyrri oplevede desværre et riv i sit venstre lår i sin mixeddoublesemifinale med Surrow, og til trods for behandling mellem de to semifinaler, kunne han ikke stå distancen til sidst og turde ikke tage nogen chancer med sit helbred.

Toft/Søndergaard fra Højbjerg og Værløse står i deres første finale ved et senior DM nogensinde, og her møder de Kim Astrup/Anders Skaarup, som er forsvarende danmarksmestre i herredouble. OL-herredoublen fra Tokyo vandt deres semifinale med 21-14, 21-17.

Klik her for at se alle resultaterne fra semifinalerne ved RSL DM 2021

Herresinglefinalen skal udkæmpes mellem to DM-finaledebutanter i Victor Svendsen og Rasmus Messerschmidt. Svendsen var i finalen ved VICTOR DENMARK MASTERS som sluttede i søndags i Blue Water Dokken. Her tabte han desværre til Brian Yang fra Canada med 16-21, 21-17, 21-15, men nu får han en ny chance for at stille sig på den øverste podieplads.

Svendsen slog Ditlev Jæger Holm med 21-16, 21-11, mens Messerschmidt vandt 21-14, 21-9 over Karan Rajan Rajarajan.

Læs også: Indisk overraskelse ved RSL DM 2021

I damesingle får vi en gentagelse af sidste års finale, hvor Line Christophersen møder Julie Dawall Jakobsen. Her har Dawall Jakobsen revanche efter sit 2020-nederlag på 16-21, 20-22. Line Christophersen var ganske suveræn med en sejr på 21-13, 21-18 mod en godt kæmpende Sophia Grundtvig, mens Dawall slog den tidligere danmarksmester Line Kjærsfeldt i tre sæt med 8-21, 21-15, 21-19.

En gentagelse af sidste års finale bliver det også i damedouble. Her møder de første- og andenseedede doubler hinanden, når Sara Thygesen/Maiken Fruergaard og Alexandra Bøje/Mette Poulsen skal krydse skeer igen, ligesom de gjorde sidste år, hvor Odense OBK-spillerne vandt 21-16, 16-21, 21-19.

Begge finalister kom til finalen med to-sæts-sejre. Thygesen/Fruergaard vandt 21-17, 21-10 over Sara Lundgaard/Claudia Paredes. Bøje/Poulsen satte en stopper fora Marie Louise Steffensen/Isabella Nielsens medaljedrømme med en sejr på 21-11, 21-12.

Læs også: RSL DM 2021 i fuld gang efter tætpakket førstedag

Alle finalerne kan ses direkte på TV 2 SPORT og TV 2 PLAY fra klokken 17.00 i morgen, fredag.Tags:
Kategori: , , , ,