Cathrine Rosengren skal repræsentere Danmark i badminton til de Paralympiske lege. Om bare få dage skal 22-årige Rosengren spille sin første kamp ved de Paralympiske Lege nogensiden og hun har netop nu fundet ud af, hvem hun skal spille mod i gruppespillet. Få et overblik over, hvem det er og læs om Cathrines reaktion herpå.

Cathrine Rosengren blev placeret i gruppe B, hvor der venter dobbelt op på japansk modstand. En god lodtrækning ifølge Cathrine, der ser frem til at komme i gang i Tokyo.

– Jeg synes, at det er en fin lodtrækning. Begge japanere er gode spillere og efter vores vurdering er de lige nu nummer fire og fem i verdenen. Men jeg har spillet mod dem mange gange før og aldrig tabt et sæt mod nogen af dem, fortæller Cathrine.

Læs mere om Cathrine Rosengren her!

Cathrine er glad for, at hun skal op mod nogle dygtige japanske spillere, det er nemlig vigtigt for hende at spille nogle gode kampe med højt niveau.

–  Det er rigtig godt for mig, at jeg møder de to japanske spillere, da jeg er sikker på, at vi kan få nogle gode kampe med højt niveau. Det er vigtigt for mig, jeg kan gå ind til en eventuel kvartfinale og semifinale med gode kampe og godt spil i bagagen, forklarer Cathrine.

I gruppespillet venter Kaede Kameyama, der ifølge Cathrine er den stærkeste af de to japanere.

– Jeg glæder mig til at spille mod Kameyama. Jeg vil mene, at hun er den bedste af de to japanere, jeg skal møde i gruppespillet. Hun og jeg har haft mange tætte kampe tidligere, så det bliver en spændende kamp, siger Cathrine.

Derudover venter der også en gruppekamp mod Akiko Sugino.

– Jeg kender ikke lige så meget til Sugino, da hun har været skadet i et stykke tid. Jeg ved, at hun ikke har spillet single på det seneste, så det bliver spændende at se, hvor hun er spillemæssigt, siger Cathrine.

Læs også: Cathrine Rosengren tester formen i Tokyo

Cathrine lægger ikke skjul på, at hun drømmer om at få lov til at spille med om medaljerne og her kan hun glæde sig over, at hun først kan møde de topseedede spillere Ayako Suzuki fra Japan og QiuXia Yang fra Kina i en eventuel semifinale.

–  Mit mål er at spille om medaljerne. Jeg står og har trænet godt, så jeg tror på, at jeg kan nå langt. Jeg står først til at møde de topseedede i semifinalen, og hvis jeg når så langt, så håber jeg på, at jeg kan drille enten Suzuki eller Yang, selvom jeg aldrig har vundet en kamp over dem tidligere.

Læs også: Tilfreds Rosengren trods nederlag

22-årige Rosengren vil meget gerne i finalen og drømmer om guld. Men hvis det ikke lykkedes, så vil hun se sig tilfreds, hvis hun altså har haft en god turnering spillemæssigt.

– Jeg vil virkelig gerne i finalen, det er mit mål og min ambition. Men jeg vil også sige, at jeg vil se mig tilfreds med at spille en bronzekampe, hvis jeg har givet alt, hvad jeg kunne og spillet badminton på et højt niveau.

Badmintonprogrammet til De Paralymsiske Lege er endnu ikke fastlagt, men vi ved, at badminton bliver spillet fra d. 1.-4. september.