Allan Høgholm
Allan Høgholm

Optakt til tredje runde af Badmintonligaen: – De små marginaler bliver afgørende i aften

september 2, 2021 09:51 Skrevet af

Sidste års grundspilsvindere fra Vendsyssel ligger på en delt andenplads med 15 point efter to runder af Badmintonligaen. Seks point bag Odense OBK, der har lagt sig i front på tabellen. Om der rykkes rundt på stillingen i tabellen finder vi ud af i aften, når tredje runde af Badmintonligaen udrulles. 

Den nykårede danmarksmester i herresingle, Victor Svendsen, glæder sig over holdets nuværende andenplads i Badmintonligaen.

– Vi er meget tilfredse med vores sæsonstart. Det var rigtig vigtigt for os, at vi kom godt fra start i denne sæson og specielt at vi vandt over Værløse, der slukkede vores finaledrøm til Final 4-stævnet, fortæller Victor Svendsen, der sammen med resten af Vendsyssel-mandskabet måtte gå tomhændet hjem fra sidste års Final 4-weekend.

Målet for Vendsyssel i år er at atter at kvalificere sig til Final 4-stævnet og hvis alt flasker sig, så tror Victor Svendsen på, at de kan vinde DM-titlen.

– Vores ambition for denne sæson er at kvalificere os til Final 4, hvilket i mine øjne er meget realistisk. Der er nogle rigtig stærke hold i år, men jeg tror på, at vi er ét af de stærkeste. Jeg vil også mene, at vi kan vinde i år, men der skal falde mange brikker på plads før det ville kunne ske, forklarer Victor Svendsen.

I aften spiller Svendsen og resten af Vendsyssel-holdet på hjemmebane, hvor Gentofte kommer på besøg.

– Jeg tror, at det bliver en tæt holdkamp, der er mange kampe som er uforudsigelige og lige, så det er umuligt at spå om, hvem der vinder. Det er, hvem der har dagen og de små marginaler, der bliver afgørende i dag tror jeg. Men vi vil i hvert i fald gøre alt, hvad vi kan for at Vendsyssel står som sejrsherre, når holdkampens sidste duel er spillet, siger Victor Svendsen.

Følg aftenens kampe på livescore her!

I Odense er der topopgør på programmet, når RSL Odense OBK møder Solrød Strand, der deler andenpladsen med Vendsyssel og Team Skælskør-Slagelse. Det bliver spændende at se, om Odense-mandskabet kan forsvare førstepladsen eller om ’Tsunamien’ fra Solrød Strand drøne forbi Odense i det samlede regnskab.

Aarhus AB får besøg af sidste års guldvindere fra Skovshoved, der igen i år vist tænder og vundet deres to første ligakampe i denne sæson.

Klik her og se stillingen i Badmintonligaen

I Højbjerg skal hjemmeholdet i aktion mod Værløse. De to hold ligger side om side i tabellen, hvorfor det skal blive spændende at se, hvem der vinder den kamp.

På sidstepladsen i tabellen ligger Greve, der på hjemmebane skal bide skeer med Team Skælskør-Slagelse.Tags: , ,
Kategori: , , , ,