Grand Prix Circuit i Højbjerg spilles i weekenden

September 3, 2021 16:10 Skrevet af

Sæsonens første turnering i det danske Elite Grand Prix Circuit er nu skudt i gang. Højbjerg Badminton er vært for den første af i alt fire turneringer for den danske senior-subelite og landets bedste U17- og U19-spillere. Spillerne kan glæde sig over, at der vil være dommere til alle kampe, spillerlounge og en fin præmie. 

Der er lagt op til spændning, når der igen spilles Grand Prix Circiut. For hvem kommer mon bedst ud af starthullerne efter sommerferien og hiver point hjem i den samlede Grand Prix Circuit-stilling? Det finder vi ud af i løbet af weekenden og på søndag, hvor der spilles finaler.

På deltagerlisten til Grand Prix-turneringen finder vi bl.a. Line Kjærsfeldt, Amalie Schulz, Lasse Mølhede/Frederik Søgaard, Mai Surrow/Julie Finne-Ipsen og Niclas Nøhr/Amalie Magelund. De skal alle i kamp i morgen, når 1/8-finalerne fløjtes i gang. Hvem de skal møde finder vi ud af i aften, hvor en masse unge talenter skal i kamp om netop at kvalificere sig til 1/8-finalerne i morgen.

Følg med på livescore lige her!

I år er vil der udover de fire Elite Grand Prix-turneringer også være to mesterrækketurneringer, hvor spillerne kan samle point til den i den samlede stilling.

Efter de samlet set seks turneringer vil de otte bedst placerede i hver kategori automatisk være kvalificeret til Grand Prix-finalestævnet. Derudover er de fire bedst placerede danske spillere/par i hver kategori på tidspunktet for tilmeldingen til RSL DM automatisk kvalificeret til mesterskabet i de pågældende kategorier.

Du kan klikke her for at få overblik over programmet og se spilleplanen for Grand Prix-turneringen i Aarhus

 Kategori: ,