Badminton Europe Photo - U17 EM - Slovenien - Danmark
Badminton Europe

Endnu en sikker sejr til det danske landshold ved U17 EM: Vinder 5-0

September 5, 2021 23:17 Skrevet af

De unge talenter spillede sig i dag til en stor triumf i deres tredje og sidste gruppekamp over Cypern til dette års U17 EM. Det danske landshold har vundet deres tre holdkampe uden at tabe en eneste kamp i de fem kategorier.

 

De unge danskere har givet deres modstandere kamp til stregen i deres tre holdkampe, og det har været forventeligt siger U17-landstræneren Frank Larsen.

– Vi havde forventet ikke at tabe en eneste kamp. Jeg synes vi har været gode og vi har været klar. Vi har sørget for at alle spillere har været i kamp og været på banen. Spillerne har både fået lov til at få spilletid og at spare på deres kræfter, og det håber vi på bliver en fordel til de kommende kampe.

De to landstrænere Frank Larsen og Lennart Engler har byttet rundt på spillernes positioner i de tre holdkampe, og i dag fik Sarah Skriver i damesinglen og Mads Emil Monke i herresinglen deres EM-debut.

– Vi har i dag fået Monke og Skriver i kamp, og der skal lyde en stor ros til Sarah. Hun går ind og klasker den single, hun skal helt sikkert fremhæves. Det er hendes første kamp til turneringen, og hun gør et kæmpe stykke arbejde siger U17-landstræner Frank Larsen.

Sarah Skriver vinder stort over Anthia Athinodorou 21-6, 21-6 og Mads Emil Monke spiller sig til en 21-9, 21-18 sejr over Christos Georgiou.

Cypern får i dag kun 3 ud af 10 sæt, hvor de kommer op over 10 point mod de danske stjerner. En af de tættere kampe er mixdoublen med Mike Vestergaard og Sofie Røjkær, som ender med en sejr til danskerne på 21-12, 21-11.

Se alle resultaterne fra de tre holdkampe her

I morgen skal kvartfinalerne spilles og det danske landshold skal allerede i kamp klokken 10.00 mod Tyrkiet. En spændende kamp ifølge Frank Larsen.

– Det er nu de spændende kampe begynder. Det plejer at være blodigt til finalerne, og vi er spændt på at se om vores spillere kan være i det. De skal være klar. Men vi håber på at vinde i morgen, jeg mener vi har rigtig gode chancer.

De andre lande, som Danmark har mulighed for at møde i de senere kampe, er Ukraine, Frankrig, Rusland, Tjekkiet, Sverige og Spanien. Frank Larsen er tilfreds med, hvordan lodtrækningen udspillede sig for det danske landshold.

– Ukraine var de bedste og dem slap vi for, så det var positivt. Det bliver svære kampe fremadrettet, Rusland og Frankrig er stærke hold, så det bliver spændende, men vi håber selvfølgelig på det.

Hvis Danmark går videre fra kvartfinalerne i morgen, skal de allerede i kamp igen klokken 16.00 til semifinalerne.

Du kan se U17-landsholdets kampe live på Badminton Europes Youtube-kanal.

Klik her for at komme ind på Badminton Europes live-tv

 Tags: , , , , ,
Kategori: , ,