Badminton Europe
Badminton Europe

Tre konstellationer er i UEM-semifinalen

September 10, 2021 21:33 Skrevet af

Tre danske konstellationer klarede skærene og spillede sig videre til semifinalerne ved UEM efter de i dag vandt både ottendedels- og kvartfinalerne i Slovenien, hvor mesterskabes spilles. På forhånd havde Frank Larsen gjort det klart, at ingen af danskerne var favorit, hvorfor det er en glad landstræner, der ser frem til de tre semifinaler med danske deltagelse i morgen.  

 

Uden at tabe ét eneste sæt i det individuelle UEM styrer Jonathan Melgaard og Mike Vestergaard videre mod semifinalerne i Slovenien.

I dag gik det gode spil ud over to tyrkiske spillere Burak Merr Alkaya/Furkan Sarrac, der blev sendt ud af turneringen med cifrene 21-18, 21-10.

– Mike og Jonathan er et solidt doublepar. De har god fysik, de fylder meget på banen og de rykker godt for hinanden, hvilket er rigtig godt i en herredouble. Så det er klart, at det er fedt at se, at de præsterer så godt inde på banen, siger U17-landstræneren, der glæder sig til kampen i morgen, hvor de skal op i mod de første seedede franskmænd.

– De møder to stærke franskmænd i morgen, det bliver en meget svær kamp. For franskmændene er virkelig gode. Men Mike og Jonathan har chancerne. De skal finde deres bedste spil frem, tage initiativ og ramme dem rigtigt, hvis de gør det, så er det bestemt ikke umuligt at gå videre til finalen.

Køb billet til verdensmesterskaberne for hold, der spilles i Aarhus fra 9.-17. oktober!

Jonathan Melgaard får rigtig meget ros fra landstræneren, der fortæller, at Jonathan har spillet en rigtig flot turnering, hvor han har vist, at han god spilforståelse, taktisk snilde og ikke mindst vist landstræneren, at han tager det hele meget seriøs.

Og netop Jonathan Melgaard er ikke kun videre i herredouble, han spillede sig også videre til semifinalerne i mixeddouble, hvor han sammen med Maria Højlund Tommerup vandt danskeropgøret over Calvin Lundsgarad/Kasja Van Dalm 21-19, 21-19.

– Der skal lyde en stor ros til alle fire spillere, der alle gør det godt. Samtlige spillere sælger sig dyrt derinde og de kæmper hårdt. Jeg tror, at udslaget er, at Jonathan og Maria har haft bedre muligheder for at forberede sig, da de spiller i samme klub og begge er mixeddoublespillere, hvorimod Kajsa også satser meget på damesingle, forklarer Frank Larsen.

Få et overblik over alle semifinalerne lige her!

William Bøgebjerg fik revanche i sin kvartfinale, da han vandt over femte seedede Arthur Wakhevitsch fra Frankring, der slog William til Danish Junior for blot 14 dage siden.

Sejren kom i land til trods for, at William taber første sæt. Han formåede at sætte sig på kampen i andet sæt og vandt sikker 21-12, 21-12 i de sidste to sæt og dermed er han videre til semifinalen i morgen.

– Det var dejligt for Wiliam at få revanche og vinde over franskmanden. William og jeg snakker i pausen og få justeret han spil, således han kommer mere frem og spiller boldene henover modstanderen. Taktisk er William rigtig stærk og det at han får styr på Artur, det skal han have stor ros for.

I morgen venter der hård modstand i form af den anden seedede belgier, Charles Fouyn.

– Semifinalen i morgen bliver en svær kamp for William. Charles er en rigtig dygtig spiller, som vi skal forberede os tiftig meget på. Men det er også en kamp William kan vinde, fortæller Frank Larsen, der samtidig fortæller at håber Wiliam kan spille uden pres i morgen.

Følg med på livestream og se semifinalerne.Tags: , ,
Kategori: , , , , ,