Børnehjælpsdagen.

Tjen penge til klubkassen ved landsdækkende skrabelotteri

September 15, 2021 07:54 Skrevet af

Allerede nu er det muligt at bestille skrabelodder til Børnehjælpsdagens Julelotteri, hvor overskuddet går til Børnehjælpsdagens arbejde med at styrke anbragte børn og udsatte unge.

Skrevet af Børnehjælpsdagen

 

Få mulighed for en ekstra indtægt til fælleskassen i klubben, mens I samtidig støtter en god sag. Det er muligt ved at sælge skrabelodder i Børnehjælpsdagens Julelotteri.

Der er tale om et landsdækkende og velgørende skrabelotteri, som kan give op til 15 kroner pr. solgt lod til fælleskassen. Der er ingen økonomisk risiko, da usolgte lodsedler kan returneres.

Læs mere om Børnehjælpsdagens Julelotteri her.

Overskuddet fra salget går til Børnehjælpsdagen og vores arbejde med at styrke anbragte børn og udsatte unge. Det er typisk børn og unge, der bor i plejefamilier eller på børnehjem i Danmark.

Børnehjælpsdagen har ligesom mange andre mærket den negative effekt af corona. Vi har derfor mere end nogensinde brug for gode foreninger og klubber, der vil hjælpe med lodsalget.

Det er muligt at bestille skrabelodderne allerede nu. Ved bestilling/tilmelding senest den 22. september tilbyder vi et fast salgsprovenu på 15 kroner pr. solgt lod. Efter den 22. september er provenuet 14 eller 12 kroner (afhængigt af evt. returlodder).

Salgsperioden er: 9. oktober til den 30. december 2021. De sælges for 30 kroner pr. styk.

Klik her for at læse mere om Børnehjælpsdagens arbejde.

Børnehjælpsdagens Julelotteri blev lanceret i år 2000. Desuden står Børnehjælpsdagen også bag Lillebror Lotteriet, som strækker sig tilbage til 1926.Tags: ,
Kategori: , , ,