Artikelbillede - fjerbolde - medlem - medlemmer - klub - klubber - glæde - fællesskab - piger - VICTOR - FZ FORZA - drenge - fjerbolde - Photoshoot - Emil Lyders
Emil Lyders, Badminton Danmark

Badminton Danmark og DGI Badminton skriver ny aftale med Sports Group Denmark/Racket Group og VICTOR

September 29, 2021 08:46 Skrevet af

Badminton Danmark og DGI Badminton indgår en helt ny aftale med Sports Group Denmark/Racket Group samt VICTOR til gavn for medlemsklubber, landsdele og samarbejdspartnere gældende fra 1. januar 2022.

 

Fra årsskiftet fortsætter Badminton Danmark og DGI Badminton det tætte samarbejde til gavn for de danske badmintonklubber, landsdele og samarbejdspartnere ved en ny aftale med Sports Group Denmark/Racket Group og VICTOR.

Den nye aftale betyder, at de to organisationer, men også klubber, landsdele og samarbejdspartnere får adgang til markedets bredeste sortiment af badmintonprodukter af høj kvalitet til favorable priser hos Sports Group Denmark/Racket Group. Blandt andet klubtøj, bolde og udstyr fra FZ FORZA og VICTOR.

– Vi er glade for at indgå endnu et samarbejde, der både giver mening og tilfører vores samarbejde værdi. Sports Group Denmark/Racket Group udbyder kvalitetsprodukter, og det er glædeligt, at vi fortsat kan være medafsender på dette til vores gode samarbejdspartnere, siger Jan Nielsen, afdelingsleder i DGI Badminton.

Klik her for at købe billet til TotalEnergies BWF Thomas & Uber Cup Finals 2020

Badminton Danmarks direktør Bo Jensen stemmer i.

– Med den nye samarbejdsaftale får vi bygget videre på udviklingen af dansk badminton, og det er vi selvsagt rigtig glade for. Vi kender Sports Group Denmark/Racket Group gennem vores egne samarbejder de seneste par år, og vi glæder os til at fortsætte vores gode samarbejdsrelation i en ny kontekst sammen med DGI Badminton, siger Bo Jensen.

Hos Sports Group Denmark ser man frem til at fortsætte arbejdet med Badminton Danmark og påbegynde en ny relation til DGI Badminton.

– Vi er utroligt glade og stolte over at have indgået den her aftale. Vi tror på, at vi ved at samle det hele ét sted, kan gøre det mere ensartet og nemmere for klubberne, siger klubansvarlig hos Sports Group/Racket Group Denmark, Henrik Geisler.

Klik her for at købe billetter til VICTOR DENMARK OPEN 2021

Aftalen mellem Badminton Danmark, DGI Badminton og Sports Group Denmark/Racket Group gælder fra 1. januar 2022.Tags: , , , , , ,
Kategori: , , , ,