Logo - Badminton Danmark - Logoer - Fjerbold - rød - hvid
Badminton Danmark

Executive Personal Assistent til Badminton Danmark

October 4, 2021 11:42 Skrevet af

Til en nyoprettet stilling i vores sekretariat søger vi nu en dygtig PA’ er til direktionen, som samtidigt kan varetage rollen som projektleder indenfor en række spændende tværorganisatoriske projekter ift. Innovation, Digitalisering og Bæredygtighed. Disse tre indsatsområder har stort strategisk fokus i de kommende års udvikling af vores organisation og er derfor forankret hos direktøren, som du får et meget tæt samarbejde med. 

 

I Badminton Danmark tilbyder vi en spændende og udviklende fuldtidsstilling i en dynamisk organisation, som består af passionerede og engagerede medarbejdere. Vi har en uhøjtidelig og afslappet omgangsform byggende på gensidig respekt, åbenhed og professionalisme. Vi er p.t. 30 medarbejdere inkl. landstrænerteamet.

Vi har brug for en ny kollega, som kan holde styre på direktionens og bestyrelsens mange møder og opgaver, lige fra mødebookninger, bestilling af rejser, udarbejdelse af oplæg og præsentationer, udarbejde og udsende mødereferater, forberedelse af møder, seminarer og konferencer, kontakt til væsentlige samarbejdspartnere internt og eksternt i organisationen m.v. Herudover vil du deltage i de almindeligt forekommende arbejdsopgaver i sekretariatet i tæt samarbejde med to kollegaer samt have samarbejdsrelationer på tværs af organisation, først og fremmest med kommunikations– og marketingteamet.

Som en vigtig del af dine opgaver, bliver du projektleder for et helt nyt tværorganisatorisk projekt, som skal løbe foreløbigt frem til 2025. Projektet har til formål at sikre, hvordan øget fokus på innovation, digitalisering samt bæredygtighed kan forstærke den nuværende positive udvikling Badminton Danmark befinder sig i, samt medvirke til at styrke samarbejdet og kommunikationen med vores mange klubber og samarbejdspartnere

Arbejdsopgaverne bliver blandt andet, at:

 • I tæt samarbejde med direktøren at forestå planlægning og forberedelse af møder, bestyrelsesmøder etc.
 • Planlægning og bestilling af rejser for direktionen og formanden.
 • Kontakt til væsentlige interne og eksterne samarbejdspartnere
 • Udarbejde materialer og præsentationer for direktøren
 • HR – opgaver for direktionen
 • Medvirke i forberedelsen af kommercielle aktiviteter
 • Varetagen kontakten til de internationale organisationer samt koordinere samarbejdet med DGI – Badminton
 • Varetage almindeligt forekommende opgaver i sekretariatet i tæt samarbejde med to kollegaer
 • Tværorganisatorisk projektlederansvar med fokus på øget implementering af innovation, digitalisering samt bæredygtighed.

Vi forestiller os, at du som minimum:

 • Har solid og dokumenteret erfaring med tilsvarende opgaver
 • Er en erfaren bruger af hele Microsoft Office-pakken og gerne kendskab til AdminControl
 • Kan kommunikere på dansk og engelsk såvel mundtligt som skriftligt.
 • Er stærk skriftligt og kan bruge sproget kreativt.
 • Har en innovativ tilgang og forståelse af kommunikationen på sociale medier.
 • Et vist kendskab til badmintonsporten.

Der kan være flere indgange til dette spændende job, men vigtigst er det, at du har en brændende lyst til at gøre en forskel for badmintonsporten i Danmark. Herudover forventes det, at du:

 • Kan arbejde selvstændigt og proaktivt.
 • Er fleksibel i forhold til arbejdstider om aftenen og i weekenden og eventuelt på helligdage.
 • Har lysten til at indgå i tværorganisatoriske samarbejder og varetage projektlederrollen
 • Kan overholde deadlines.
 • Kan holde mange bolde i luften, er robust og besidder en vis portion humor.

I Badminton Danmark arbejder vi ud fra vores værdier; glæde, oplevelse, udvikling og fællesskab. Værdierne bruger vi som guideline i vores daglige arbejde og vores mål om at styrke organisationens brand awareness samt skaffe midler, medaljer og medlemmer.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte direktør Bo Jensen på boje@badminton.dk eller 30 916 016. Er du interesseret i jobbet, så send din ansøgning til krtb@badminton.dk senest søndag, den 24. oktober 2021 mærket ”EPA”. Vi tilbyder individuelt forhandlet løn- og ansættelsesvilkår på et attraktivt niveau.

Samtaler finder sted løbende i uge 43 og 44, og vi forventer, at du kan tiltræde senest 1. januar 2022.Tags:
Kategori: , ,