Badmintonphoto - Anders Antonsen - Gemke - præmie - glæde - oplevelse - sejr - medaljer - trofæ - Denmark Open 2020
Badmintonphoto

I morgen går det løs: Bliv klædt på til en brillant badmintonuge

October 18, 2021 09:55 Skrevet af

Klokken 09.00 tirsdag morgen serves verdens andenældste badmintonturnering i gang, når Odense Idrætshal åbner dørerne til VICTOR DENMARK OPEN 2021. Flere af klodens største badmintonstjerner er klar, Badminton Danmark er klar, Odense er klar – er du klar? Bliv klædt på til fingerspidserne lige her.

 

Klik her for at sikre dig billet til VICTOR DENMARK OPEN 2021

Vi skal blot vente lidt endnu, men så snart den første bold flyver over nettet til VICTOR DENMARK OPEN, er der med garanti stjernespil for alle pengene.

Store stjerner som Viktor Axelsen, Kento Momota, Chen Yufei og mange flere fødderne på banerne i Odense, og der venter fra tirsdag morgen kolossale stjernesammenstød, som du ikke har lyst til at misse. Blandt andet en gentagelse af sidste års finale mellem Anders Antonsen og Rasmus Gemke.

Du kan finde hele overblikket over lodtrækningen og programmet til VICTOR DENMARK OPEN 2021 her

Skulle du ikke have mulighed for at se med direkte fra Odense Idrætshal, har du heldigvis gode muligheder for at følge med i slagenes gang i Odense, også selv om du ikke befinder dig hallen.

TV 2 Sport sender nemlig live hele ugen.

Vil du hellere helt tæt på, og har du endnu ikke anskaffet dig en billet, så kan du være heldig, at der stadig er enkelte tilbage, som du kan tilgå ved at klikke her

Badminton Danmark sørger naturligvis for at dække eventen tæt hele ugen på såvel vores sociale medier som vores hjemmesider, badminton.dk og denmarkopen.dk.

Facebook
Instagram
Twitter
Youtube
LinkedIn

Klik her for at læse det officielle VICTOR DENMARK OPEN 2021 magasin

Sammen med vores sponsorer, VICTOR (titelsponsor), HSBC (World Tour-sponsor), Mille Food, Visit Odense, Grundfos og Holstebro Rejsecenter samt vores samarbejdspartnere BWF, TotalEnergies, Odense Kommune, Scandic, Midtfyns Bryghus, Anton Berg, Nespresso, Kims, Thaisen Hus, Philipson Wine og TV 2 SPORT glæder vi os til at byde jer velkommen til VICTOR DENMARK OPEN fra den 19.-24. oktober i Odense Idrætshal.Tags:
Kategori: , ,