Badmintonphoto

Surrow og Finne-Ipsen tæt på stor overraskelse efter dramatisk optakt

October 19, 2021 16:51 Skrevet af

Mai Surrow var for nylig indlagt på en akutafdeling i otte timer, da der var mistanke om, at hun havde meningitis. – Jeg har været rigtig bange, siger Surrow.

 

Julie Finne-Ipsen og Mai Surrow var tæt på en stor overraskelse i første runde ved VICTOR DENMARK OPEN.

Den danske damedouble led et smalt nederlag på 21-17, 14-21, 18-21 til de syvendeseedede Gabriela Stoeva og Stefani Stoeva fra Bulgarien.

Klik her for at købe billetter til VICTOR DENMARK OPEN.

En endnu mere imponerede bedrift af danskerne taget i betragtning af, det kun er en uge siden, Mai Surrow blev udskrevet fra hospitalet. Her havde hun opholdt sig i fire dage for at komme sig over en alvorlig øreinfektion. Kulminationen på nogle forfærdelige uger. Selv beskriver hun forløbet således:

– For et par uger siden blev jeg syg med bronkitisvirus og lå med høj feber i nogle dage. I mellemtiden fik jeg mellemørebetændelse, som jeg fik noget medicin for. Men jeg responderer overhovedet ikke på det.

– Det udvikler sig hurtigt til en meget alvorlig øreinfektion i øregangen på højre øre, hvor der vokser bylder ind i min øregang. Inden jeg når at se mig om, er jeg indlagt på hospitalet på akutafdelingen i otte timer, for der var mistanke om noget meningitis, fortæller Surrow.

Klik her for at få overblik over tirsdagens kampprogram

Først i fredags havde hun sin første rigtig træning, siden kroppen blev ramt. Så at hun bare kunne stå på banen tirsdag eftermiddag og endda gennemføre kampen, er hun overrasket og lettet over.

– Det har været en kamp at få kroppen i gang, for den har virkelig været lukket ned på en måde, jeg ikke har prøvet før. Så jeg var bare sindssyg glad for at gå på banen, og jeg sagde til mig selv inden kampen, at jeg havde en tro på, jeg godt kunne gennemføre kampen.

– Jeg havde ikke forventet, vi skulle levere det her, men jeg havde en tro på, jeg godt kunne gennemføre en badmintonkamp, og det var bare en mega fed følelse. Jeg er bare så glad, for det har været et meget ekstremt forløb for mig. Normalt synes jeg ikke selv, jeg piber over ting, men jeg vil sige, her har jeg været rigtig bange. Det har været meget ubehageligt, siger Mai Surrow.

Læs mere: Gentagelse af sidste års finale: Hård dansk lodtrækning til VICTOR DENMARK OPEN

Selvom optakten til VICTOR DENMARK OPEN var knap så dramatisk for makkeren Julie Finne-Ipsen, var den heller ikke særlig optimal.

I sidste uge var hun i Holland for at spille Dutch Open, hvorefter hun skulle direkte videre og spille kamp for sin franske klub. Da hun om morgenen stod i lufthavnen, var billetterne pludselig annulleret, da flere flyselskabers betalingsservice var nede.

–  På en eller anden måde lykkedes det mig at komme derned, og jeg spillede min kamp, og vi vandt 8-0. Det var selvfølgelig dejligt. Men da jeg skulle hjem, fik jeg ikke min bagage, og vi fik at vide, vi skulle være i Odense klokken 18 (i forhold til aflevering af coronatest, red.),

– Så vi skyndte os hjem, og jeg tog to trøjer og to nederdele og så ud ad døren. Jeg er lidt ked af, jeg ikke fik brugt mit andet sæt tøj her, men det må vi have til gode en anden gang, lyder det trods alt med et smil fra Julie Finne-Ipsen.

Klik her for at læse det officielle VICTOR DENMARK OPEN 2021 magasin

Omstændighederne taget i betragtning, og at de to danskere ikke har trænet sammen de seneste to uger,  gjorde, at de var meget tilfredse.

– Det er det, der er med os to. Den får altid, hvad den kan trække uanset tilstand. Så jeg vidste godt, jeg skulle ind og dø med skoene på. Så mit mål var egentlig bare, at de selv skulle vinde deres point, og at de ikke skulle have det forærende. Jeg gider ikke bare at gå ind og forære en kamp væk, fordi jeg har været på hospitalet. De skulle spille godt, og vi var der næsten, lyder det fra Mai Surrow.

Parret skal i næste uge spille Super 750-turneringen French Open, inden det gælder Super 500-turneringen Hylo Open i begyndelsen af november.Tags: , , ,
Kategori: , , ,