Flere tidligere verdensmestre er en del af onsdagens kampprogram ved VICTOR DENMARK OPEN. 

 

Fem danske sejre var der på førstedagen af VICTOR DENMARK OPEN, og der er mulighed for flere onsdag, når resten af første runde færdigspilles.

Kampene begynder klokken 9.00, og derefter bliver der spillet 43 kampe fordelt på tre baner.

Klik her for at få overblik over onsdagens kampprogram

En af de stjerner, du kan se på andendagen af VICTOR DENMARK OPEN, er OL-guldvinderen Viktor Axelsen, som viste storspil under Thomas Cup i Aarhus sidste uge. Han skal i første runde forsøge at udbygge sin stime af sejre over Loh Kean Yew, som han har vundet to ud af to kampe imod tidligere. Det er kamp nummer 10 på bane 1.

Omvendt har Line Kjærsfeldt tabt begge sine tidligere opgør mod japanske Akane Yamaguchi, som danskeren jagter sin første sejr imod. Det bliver dog en stor opgave, da japaneren er andenseedet i turneringen, og i lørdagens Uber Cup-finale slog hun den regerende OL-guldvinder, Chen Yufei. Duellen mellem Kjærsfeldt og Yamaguchi er kamp 9 på bane 1.

Klik her for at købe billetter til VICTOR DENMARK OPEN

Praveen Jordan og Melata Oktavianti (3. seedet), som vandt Denmark Open i 2019, skal også i aktion onsdag. De får dansk modstand i form af Mikkel Mikkelsen og Rikke Søby, der i søndags vandt Super 100-turneringen Dutch Open. De spiller kamp 13 på bane 1.

Dansk deltagelse er der også i dagens sidste kamp på bane 1. Line Christophersen, der ligger nummer 23 på verdensranglisten, møder syvendeseedede Pornpawee Chochuwong. Thailænderen vandt Spain Masters sidste år og blev nummer to ved All England tidligere i år. De to spillere har mødt hinanden én gang tidligere (Swiss Open i år), hvor Christophersen tabte i to sæt.

Læs mere: Gentagelse af sidste års finale: Hård dansk lodtrækning til VICTOR DENMARK OPEN

Helt til tops ved All England i år kom til gengæld malaysiske Lee Zii Jia. Han er syvendeseedet i år og kommer på en svær opgave allerede i første runde mod verdens nummer 10, Tzu Wei Wang, fra Taiwan. De spiller kamp 8 på bane 1.

Kampen forinden skal verdens nummer to og de tredobbelte verdensmestre, Mohammad Ahsan og Hendra Setiawan, på banen. De får europæisk modstand i form af Mark Lamsfuss og Marvin Seidel

Klik her for at læse det officielle VICTOR DENMARK OPEN 2021 magasin

 

Fakta

VICTOR DENMARK OPEN 2021 spilles i Odense Idrætshal den 19.-24. oktober.

Efter 13 succesfulde år i Odense Idrætshal flytter verdens anden ældste turnering år ind under det større og mere fleksible tag i Jyske Bank Arena fra næste år, 2022.

VICTOR DENMARK OPEN rangerer i år som en Super 1000-turnering for at udfylde hullet i BWF World Tour-kalenderen, hvad angår antallet af Super 1000-turneringer, som har været aflyst grundet Covid-19. Der er fem Super 1000-turneringer.

Super 1000-turneringer er de højest rangerede turneringer på BWF’s World Tour.  Næste år vil turneringen vende tilbage som en Super 750-turnering.

Siden 1936 har turneringen i Danmark været en del af den internationale badmintonscene, hvilket gør det til verdens andenældste badmintonturnering.

Turneringen har været afholdt i 11 forskellige danske byer. Fra 1936-1989 blev turneringen spillet i København, og sidenhen har den været spillet i Aalborg, Middelfart, Farum, Solrød, Højbjerg, Vejle og Aarhus, før den røg til Odense i 2007.

Danmark er med 140 titler den nation med flest titler ved turneringen efterfulgt af Kina med 62.

Sammen med vores sponsorer, VICTOR (titelsponsor), HSBC (World Tour-sponsor), Mille Food, Visit Odense, Grundfos og Holstebro Rejsecenter samt vores samarbejdspartnere BWF, TotalEnergies, Odense Kommune, Scandic, Midtfyns Bryghus, Anton Berg, Nespresso, Kims, Thaisen Hus, Philipson Wine og TV 2 SPORT glæder vi os til at byde jer velkommen til VICTOR DENMARK OPEN fra den 19.-24. oktober i Odense Idrætshal.