Glædesrusen flød i dag ind over Odense Idrætshal, da mange publikumsfavoritter gik videre til semifinalerne ved VICTOR DENMARK OPEN. En vellykket dag for mange af de tilbageværende seedede spillere. 13 ud af 18 seedede spillere er videre til turneringens femte dag.

 

Der er få billetter tilbage til finaledagen på søndag. Køb din billet i linket under.

Klik her for at købe billetter til VICTOR DENMARK OPEN

Den regerende verdensmester i damesinglekategorien P. V. Sindhu fra Indien, tabte i dag sin kamp til stortalentet An Seyoung fra Korea. Sindhu mødte sin overdame for dagen, da hun efter to sæt måtte se sig slået med et endt resultat på: 11-21, 12-21.

Den skotske damesingle Kirsty Gilmour er den eneste ikke-seedede damesingle videre til semifinalen, og her venter hendes femte-seedede modstander An Seyoung.

Se resultaterne for kvartfinalerne her

Anders Skaarup/Kim Astrup – Muhammad Shohibul og Bagas Maulana: 19-21, 21-11, 21-17

Den danske ottendeseedede herredouble Skaarup og Astrup er klar til semifinalerne. En stor drøm for de to herrer, og de håber i morgen på en fyldt hal til at støtte dem, når de skal møde deres malaysiske modstandere. Der venter dem en spændende kamp ifølge Astrup og Skaarup selv.

– Det bliver lidt det samme som i dag tror jeg, noget hektisk og stresset spil, men vi trives okay i det og formår egentlig at holde hovedet nogenlunde koldt. Jeg tror det bliver en sygt fed kamp igen i morgen og jeg håber at hallen er fyldt igen i morgen. Det er ren eufori, jeg synes, det er fantastisk at spille derinde siger Kim Astrup.

Det bliver i dagens kamp til en spændende tre-sætter, hvor publikum var helt ude på kanten af deres sæder. De danske herrer kæmpede en brag kamp, som både bød på hurtige dueller og højkvalitetsspil.

– Jeg oplevede den sindssyg fed, og jeg tror også, at vi flere gange for sagt til hinanden, at det er fedt. Altså vi skifter i tredje sæt og her har vi en duel, hvor vi flyver rundt og bliver lidt fanget og slår den ned til sidst. Så jeg synes egentlig det er en kamp, der havde alt, og det er jo dem, der er sjove at spille, siger Anders Skaarup.

Klik her for at læse det officielle VICTOR DENMARK OPEN 2021 magasin

Kento Momota – Jonatan Christie: 21-13, 15-0 (Christie trækker sig)

Momota viste i dag sin fantastiske kontrol over spillet. Kampen mod den indonesiske herresingle Jonatan Christie startede tæt ud i første duel. Efter at være gået til ophold 11-10 skruer Momota op for tempoet og får stilsikkert lukket første sæt.

Andet sæt blev næsten til historiebøgerne, da Momota tog det ene point efter det andet. Ved 15-0 bad Christie om lægehjælp, da han pegede på sin ryg og gav tegn til dommerne. Christie valgte at trække sig, og Momota var dermed videre til semifinalerne.

Viktor Axelsen – Zi Jia Lee: 21-19, 19

Endnu en dansk sejer blev det til i dagens sidste herresingle, hvor Axelsen viste mentalt overskud og gav publikum en kæmpe jubelscene.

Axelsen var i det meste af andet sæt bagud, men ender med at vinde fire point i træk og får lukket kampen af i to sæt.

Det er tredje gang, at den danske herresingle skal i semifinalen ved VICTOR DENMARK OPEN i sin hjemby Odense.

Semifinalerne bliver spillet i morgen lørdag klokken 10.00 i en totalt udsolgt hal.

Se hele kampprogrammet for semifinalerne her

 

Fakta

VICTOR DENMARK OPEN 2021 spilles i Odense Idrætshal den 19.-24. oktober.

Efter 13 succesfulde år i Odense Idrætshal flytter verdens anden ældste turnering år ind under det større og mere fleksible tag i Jyske Bank Arena fra næste år, 2022.

VICTOR DENMARK OPEN rangerer i år som en Super 1000-turnering for at udfylde hullet i BWF World Tour-kalenderen, hvad angår antallet af Super 1000-turneringer, som har været aflyst grundet Covid-19. Der er fem Super 1000-turneringer.

Super 1000-turneringer er de højest rangerede turneringer på BWF’s World Tour.  Næste år vil turneringen vende tilbage som en Super 750-turnering.

Siden 1936 har turneringen i Danmark været en del af den internationale badmintonscene, hvilket gør det til verdens andenældste badmintonturnering.

Turneringen har været afholdt i 11 forskellige danske byer. Fra 1936-1989 blev turneringen spillet i København, og sidenhen har den været spillet i Aalborg, Middelfart, Farum, Solrød, Højbjerg, Vejle og Aarhus, før den røg til Odense i 2007.

Danmark er med 140 titler den nation med flest titler ved turneringen efterfulgt af Kina med 62.

Sammen med vores sponsorer, VICTOR (titelsponsor), HSBC (World Tour-sponsor), Mille Food, Visit Odense, Grundfos og Holstebro Rejsecenter samt vores samarbejdspartnere BWF, TotalEnergies, Odense Kommune, Scandic, Midtfyns Bryghus, Anton Berg, Nespresso, Kims, Thaisen Hus, Philipson Wine og TV 2 SPORT glæder vi os til at byde jer velkommen til VICTOR DENMARK OPEN fra den 19.-24. oktober i Odense Idrætshal.