Skoleklasser, sportsklubber og foreninger kan nu tjene penge til fælleskassen ved at sælge skrabelodder til Diabetesforeningens Efterårslotteri, samtidig med at de støtter diabetessagen.

Skrevet af Diabetesforeningen

 

Nu er Diabetesforeningens Efterårslotteri i fuld gang. Skrabelodssalget er en nem måde at tjene penge til egne formål, samtidig med at I som klub støtter en god sag – og salgsperioden løber helt frem til den 17. december 2021.

Sælgerne tjener 14 kr. pr. solgt lod, salget foregår for eksempel via MobilePay, og der er altid gratis returret på usolgte lodder.

Kom nemt og hurtigt i gang: Tilmeldingen er åben på www.diabetes.dk/lotteri og tlf. 63 12 90 17.

 

Skrabelodssalg med dobbelt støtte

I 2020 tjente børn og unge fra landets sportsklubber, skoleklasser og foreninger mere end 2,9 mio. kr. til egne formål ved at sælge Diabetesforeningens skrabelodder, samtidig med at de havde det sjovt sammen og støttede diabetessagen. Med fast, stor fortjeneste og fuld returret på usolgte lodder er skrabelodssalget en nem måde at tjene penge til gode formål.

– I Diabetesforeningen er vi stolte af skrabelotteriets favorable sælgervilkår og dobbelte støtte til diabetessagen og lokalsamfundet, der bidrager til især børn og unges sundhed og trivsel. Med gadesalget får vores sælgere gode oplevelser og dyrket sammenholdet, der styrkes yderligere gennem de aktiviteter og formål, som lejrskole, stævne og nyt udstyr, deres indtjening går til, siger Sebastian Erbo Hoffmann, Diabetesforeningens marketingchef.

Det glæder ham derfor at præsentere Efterårslotteriet med mange gevinster på spil og niårige Anton på lodderne:

– Anton fik type 1-diabetes 17 måneder gammel. Det er børn som ham, man hjælper ved at sælge og købe vores skrabelodder. Overskuddet fra lotteriet er med til at støtte familier, som har et barn med diabetes, med rådgivning, netværk og kurser, ligesom vi også støtter forskning, oplysning og forebyggelse af diabetes, siger Sebastian Erbo Hoffmann.

 

Vind en bil eller en drømmerejse

I Efterårslotteriet er der mere end 7.500 gevinster på højkant til en samlet værdi af mere end 1 million kr. Heriblandt en Toyota Yaris T3 1.0 inkl. levering til en værdi af 168.990 kr. samt et rejsegavekort fra Apollo til en værdi af 50.000 kr.

Tilmeld dig på www.diabetes.dk/lotteri eller ved at kontakte Diabetesforeningen på tlf. 63 12 90 17 eller e-mail: skrabelotteri@diabetes.dk

Salgsperioden er startet og løber frem til den 17. december 2021.

Støt børn med diabetes

Hver dag får ét barn i Danmark type 1-diabetes. Sygdommen rammer tilfældigt og kan hverken helbredes eller forebygges. Med type 1-diabetes mister kroppen evnen til at producere det livsnødvendige hormon insulin. Sygdommen vender op og ned på tilværelsen – ikke kun for det barn eller det unge menneske, der bliver ramt, men for hele familien.