Foto: Allan Høgholm

Mestrene skal forsøge at forlænge deres ubesejrede stime

November 8, 2021 12:27 Skrevet af

Der er masser af glæde sig til i femte runde af Badmintonligaen, hvor blandt andre nummer ét og nummer to brager sammen. Få overblikket over rundens kampe her i artiklen.

 

De forsvarende mestre fra Skovshoved jagter deres femte sejr ud af fem mulige i denne sæson af Badmintonligaen.

Selvom de ikke fører Badmintonligaen i år, så er de det eneste ubesejrede hold, inden femte runde sættes i gang mandag aften. Tæller man resultaterne med fra afslutningen af sidste sæson, har de vundet deres seneste syv kampe.

I mandagens kamp skal de på besøg hos Gentofte, som de har et godt tag på. De seneste syv indbyrdes opgør er alle endt med sejr til Skovshoved. De spiller klokken 18.30 i GBK Hallen.

Klik her for at følge kampen mellem Skovshoved og Gentofte.

Samme tid er der også topbrag mellem nummer et og to i Badmintonligaen. Topholdet RSL ODENSE OBK er på besøg hos Team Skælskør-Slagelse, der vandt bronze sidste år. Ud fra historikken er det hjemmeholdet – med blandt andre Mads Kolding, Frederik Søgaard, Amalie Magelund og Freja Ravn – som har overtaget. De har vundet syv ud af de seneste otte opgør mod den fynske klub.

Det tredje opgør klokken 18.30 spilles i Aarhus Badmintonhal. Hjemmeholdet har fortsat sin første sejr til gode i denne sæson. Modstanderholdet har derimod en enkelt på kontoen, og de får Alexandra Bøje tilbage efter overstået karantæne.

En halv time senere spiller sidste sæsons sølvvindere fra Værløse hjemme mod bundproppen Gentofte, som ligesom Aarhus AB jagter sæsonens første sejr. Greve har blot ét point efter fire spillerunder.

Klik her for at følge kampen mellem Værløse og Gentofte.

Er du i Nordjylland klokken 19 så er der mulighed for at se et brag af en ligakamp mellem to profilerede hold. Vendsyssel har Mathias Christiansen tilbage efter sin skade, og han kommer med masser af selvtillid efter en finale med Alexandra Bøje i Super 750-turneringen French Open. Desuden er profiler som Niclas Nøhr, Kirsty Gilmour, Robin Tabeling og Cheryl Seinen også på holdkortet.

Deres modstander Højbjerg/Via Biler bidrager til den profilerede kamp med store navne som eksempelvis Hans-Kristian Solberg Vittinghus, Line Kjærsfeldt, Anders Skaarup og Kim Astrup.

Vendsyssel kan dog bryste sig af at have vundet syv ud af de seneste otte opgør mod mandagens modstander.

Klik her for at følge kampen mellem Vendsyssel og Højberg/Via Biler.

Herunder kan du få et overblik over programmet for femte runde af Badmintonligaen:

  • 18.30: Aarhus AB – Solrød Strand
  • 18.30: Gentofte – Skovshoved
  • 18.30: Team Skælskør-Slagelse – RSL ODENSE OBK
  • 19.00: Vendsyssel – Højbjerg/Via Biler
  • 19.00: Værløse – Greve


Tags: , , , , , , , , , , ,
Kategori: , , , ,