Badminton Photo
Badminton Photo

Blandet dansk semifinaledag ved Indonesia Open

november 27, 2021 17:42 Skrevet af

Der var hele tre danske semifinaler på programmet i dag ved Super 1000-turneringen Indonesia Open. Desværre lykkedes det kun Viktor Axelsen at spille sig videre til finalen. For både Mathias Christiansen/Alexandra Bøje og Rasmus Gemke blev semifinalen endestationen.

 

Det blev en hård dag på kontoret for Rasmus Gemke, der efter 42 minutters spil måtte se sig slået af Loh Kean Yew 14-21, 7-21.

Danskeren havde svært ved at finde det gode spil frem og lavede for mange fejl i kampen til skuffelse for ham selv og landstræner, Jakob Høi.

– Rasmus lavede for mange uprovokerede fejl i dag, hvilket der ikke er plads til i en så stor semifinale. De mange fejl tog modet fra ham og han fik svært ved at løse de svære forhold, der var i hallen. Vi sidder tilbage med en skuffelse, for det er klart, at vi havde håbet på en finaleplads, lyder det fra landstræner Jakob Høi.

Læs også: Anders Antonsen klar til tredje indonesia masters finale i træk

Gemke startede andet sæt med point i første duel, men Loh Kean Yew var for stærk og bragte sig derefter hurtigt i front 3-7. Udover at være bagud 7-3, var Gemke også ramt hårdt fysisk.

– I starten af andet sæt synes Rasmus selv, at han er ved at gå i stykker. Han fortæller mig, at hele hans krop gør ondt, siger Høi, der understreger, at den danske lejr vil passe godt på Gemke de næste par dag.

En velspillende Loh lukkede ikke Rasmus ind i andet sæt, som Loh ender med at vinde 7-21. Til trods for, at det var et ærgerligt udfald set med danske briller, så var kun roser til Loh fra landstræneren.

– Loh spillede rigtig godt i dag. Han straffede Rasmus, når han lavede en dum beslutning. Derudover var han hurtig, han slog hårdt og så var han rigtig boldsikker, fortæller Høi om Loh, der tidligere på ugen slog både danske Hans-Kristian Vittinghus og verdensetteren Kento Momota ud af turneringen.

Få et overblik og se alle semifinalerne her!

I en anden af dagens danske semifinaler stod Mathias Christiansen og Alexandra Bøje overfor hård japansk modstand, da de mødte Yuta Waranabe og Higashimo.

Danskerne kom  godt fra start i første sæt og førte 11-8 ved ophold, men den japanske mixeddouble arbejde sig tilbage i sættet og vandt første sæt 16-21.

I andet sæt fortsatte japanerne det gode spil og ender med at vinde andet sæt 12-21.

Hør podcasten med Mathias Christiansen

Glædeligvis er der dansk deltagelse ved finaledagen ved Indonesia Open. Danske Viktor Axelsen vandt nemlig sin semifinale over  over indonesiske Jonatan Christie 21-19, 21-15.

I morgen møder han Gemke, Vittinghus og Momotas overmand, Loh Kean Yew fra Singapore.

Se den kamp og alle de andre finaler ved Indonesia Open direkte på TV2 sport i morgen fra kl. 6.

Klik her og se morgendagens finaleprogamTags: , , , ,
Kategori: , , ,