Signe Schulz Terp-Nielsen og Amalie Cecilie Kudsk

Se resultaterne fra Elite Grand Prix Circuit i Lillerød

December 6, 2021 13:13 Skrevet af

Rasmus Messerschmidt lavede hattrick, mens der var nye vindere i de fire andre kategorier, da Lillerød Hallerne i weekenden afholdte sæsonens tredje udgave af Elite Grand Prix Circuit.

Klik her for at se alle resultaterne fra weekendens Elite Grand Prix Circuit

Rasmus Messerschmidt kunne igen lade sig kåre som vinder af et Elite Grand Prix Circuit i herresinglekategorien. I søndagens finale var andenseedede Messerschmidt oppe imod førsteseedede Victor Svendsen i en gentagelse af dette års DM-finale.

Modsat ved DM blev det Messerschmidt, som trak sig sejrrigt ud af opgøret. Han vandt en tæt finale med cifrene 21-10, 19-21, 21-19 og har dermed vundet alle sæsonens tre udgaver af Elite Grand Prix Circuit.

Nye vindere var der til gengæld i de andre fire kategorier. I damesingle var det også de to topseedede spillere, der havde kvalificeret sig til finalen, men de nåede aldrig at stå over for hinanden. Andenseedede Frederikke Lund vandt på walkover over Irina Amalie Andersen.

Ingen af de to øverst seedede spillere havde til gengæld vundet vej til finalen i herredouble. Her var det fjerdeseedede Kristian Høholt Kræmer og Marcus Rindshøj, som tog sejren over tredjeseedede Kristoffer Knudsen og Steve Olesen med 21-19, 21-13.

I damedouble blev det vindende par Amalie Cecilie Kudsk og Signe Schulz Terp-Nielsen, som i efteråret også vandt Bulgarian International. I finalen i Lillerød slog de førsteseedede Marie Louise Steffensen og Isabella Nielsen med 21-13, 21-16.

Tidligere på dagen havde sidstnævnte dog sørget for, at hun kunne forlade turneringen med opløftet pande. Sammen med makkeren Tobias Holst-Christensen vandt Isabella Nielsen mixeddoublekategorien over Emil Hybel og Susan Ekelund. Sejrscifrene lød på 21-19, 21-23, 21-8.

Læs mere om Elite Grand Prix Circuit her

Spillerne kan i år samle point i fire Elite Grand Prix-turneringer samt to mesterrækketurneringer.

Efter de samlet set seks turneringer vil de otte bedst placerede i hver kategori automatisk være kvalificeret til Grand Prix-finalestævnet i Svendborg.

Tags: , , , , , , , , ,