Carsten Werge har valgt at stoppe med øjeblikkelig virkning som eliteansvarlig i Badminton Danmarks hovedbestyrelse på baggrund af sin position som formand i Hvidovre Badminton Club, da han finder det uforeneligt at besidde begge poster samtidig. Badminton Danmarks formand Tore Vilhelmsen vil vikariere på posten frem til repræsentantskabsmødet den 11. juni 2022.

 

Pr. dags dato har Carsten Werge valgt at udtræde af Badminton Danmarks hovedbestyrelse som eliteansvarlig. Det gør han, fordi han ikke finder det foreneligt med sin position som formand i Hvidovre Badminton Club.

Carsten Werges beslutning ærgrer Badminton Danmarks formand, Tore Vilhelmsen, som samtidig respekterer beslutningen.

– Jeg er selvfølgelig ked af, at Carsten har valgt at træde ud af hovedbestyrelsen. Vi har haft et godt og konstruktivt samarbejde, og det er ærgerligt, at vi ikke skal fortsætte det. På den anden side respekterer jeg også Carsten beslutning, og jeg vil gerne takke ham for indsatsen det seneste halvandet år. Nu handler det om for os at finde en ny eliteansvarlig der har engagementet og kvaliteterne til at drive og udvikle arbejdet videre, siger Tore Vilhelmsen.

Carsten Werge blev valgt ind i Badminton Danmarks hovedbestyrelsen i september 2020, hvor han erstattede Kenneth Larsen.

Læs også: Officielt: Badminton Danmark har fået ny formand og eliteansvarlig

Badminton Danmarks hovedbestyrelse går omgående i gang med at identificere potentielle kandidater således, at den kan indstille en kandidat til posten på repræsentantskabsmødet den 11. juni 2022.

Potentielle kandidater er også velkommen til selv at rette henvendelse til Tore Vilhelmsen for yderligere informationer om posten som eliteansvarlig.