Mangler du fortsat at finde julegaven til badmintonentusiasten, eller kunne du godt bruge lidt selvforkælelse? Så har vi et godt bud til at løse den udfordring: Køb billetter til VICTOR DM 2022 i Esbjerg den 9.-12. februar.

 

Klik her og køb billet til VICTO DM 2022 i Esbjerg

I august 2021 bød Esbjerg velkommen til danmarksmesterskaberne i badminton for første gang siden 2007. Til februar åbnes dørene til Blue Water Dokken igen, og Victor Svendsen, Line Christophersen, Kim Astrup/Anders Skaarup, Sara Thygesen/Maiken Fruergaard og Niclas Nøhr/Amalie Magelund skal se, om de kan generobre DM-titlen.

Traditionen tro vil VICTOR DM være garant for topbadminton, interessante opgør og ikke mindst overraskelser. Det er her, Danmarks største badmintontalenter udfordrer de etablerede stjerner i drømmen om at få sit navn graveret på samme pokal som blandt andre Camilla Martin, Peter Gade, Kamilla Rytter Juhl, Mia Blichfeldt og Anders Antonsen.

Klik her og læs mere om VICTOR DM

Så få en god badmintonoplevelse i det sydvestjyske og køb det der måske kan vise sig at være årets julegave, til en du holder af, eller til lidt tiltrængt selvforkælelse.

Klik her og køb billet til VICTO DM 2022 i Esbjerg

Vi glæder os til at byde jer velkommen i Blue Water Dokken, Esbjerg, den 9.-12. februar 2022, hvor der foruden topbadminton blandt andet vil være tilbud på badmintonudstyr og -tøj.