Håndsprit - sprit - corona - Covid-19 - coronavirus - sikkerhed - forhåldsregler - fjerbolde - VICTOR - Allan Høgholm
Allan Høgholm, Badminton Danmark

Opdatering: Præciseringer af opfordringer er en opblødning for badmintonsporten

December 21, 2021 13:11 Skrevet af

DGI og DIF har fra Kulturministeriet fået en præcisering vedrørende indendørs foreningsaktiviteter, herunder idræt i juleferien. Opfordringen er fortsat ikke at deltage i indendørs foreningsaktiviteter – herunder idrætsaktiviteter. Det er ifølge Kulturministeriet en opfordring, som kommer direkte fra Epidemikommissionen, men opfordringen tager ifølge Kulturministeriet ikke sigte på individuelle eller selvorganiserede aktiviteter såsom eksempelvis badminton.

 

DIF og DGI afholdte i går møde med Kulturministeriet for at få præciseret opfordringerne, anbefalingerne og restriktionerne for idrætslivet, der kom frem på pressemødet den 17. december.

I Kulturministeriets nye Q&A uddybes det, at opfordringen om ikke at deltage i indendørs foreningsaktiviteter tager sigte på indendørs træninger, stævner, camps, turneringer, kampe mv, men at den ikke tager sigte på individuelle eller selvorganiserede aktiviteter. Det vil sige, at opfordringen ikke omfatter eksempelvis badminton, tennis etc, hvis man samtidig tager hensyn til anbefalingerne om at bremse smittespredning. Der er tale om en opfordring fra Epidemikommissionen og ikke et påbud.

Hvis foreninger gennemfører indendørs aktiviteter i juleferien, så anbefaler DIF og DGI under alle omstændigheder at gøre det på en måde, så aktiviteten bliver afviklet under hensyntagen til myndighedernes overordnede intention: At danskerne begrænser deres sociale kontakter i juleferien.

Klik her og læs DIF og DGI’s fælles udmelding på baggrund af deres møde med Kulturministeriet i går, mandag den 20. december

 Tags: , , , , ,
Kategori: , , ,