I aften skal årets første ligarunde spilles, og der er lagt i kakkelovnen til en interessant badmintonaften, hvor der er vigtige point af hente. Få overblikket over, hvilke spændende kampe, der venter i sjette runde af Badmintonligaen.

 

Femte runde af Badmintonligaen rykkede rundt på holdende i tabellen, hvor mandskabet fra Team Skælskør-Slagelse blandt andet klatrede op på førstepladsen.

I aften skal TSS forsøge at forsvare førstepladsen og hente en masse point hjem til regnskabet, når de skal i kamp mod sidste års sølvvindere fra Værløse. Hjemmeholdet fra Værløse ligger i skrivende stund på femtepladsen i grundspillet og er derfor også sultne efter at vinde mange point og rykker op på en fjerdeplads, hvor Final4 ligger lurer om hjørnet.

Sådan gik femte runde af Badmintonligaen

Rykker vi længere nordpå er der også lagt op til et brag af en kamp.

Her byder Vendsyssel nemlig tsunamien fra Solrød Strand op til dans. De to hold ligger i toppen af tabellen og kommer med selvtillid til kampen, efter at begge hold vandt deres sidste ligakamp henholdsvis 8-1 og 9-0.

I aften må et af de to hold dog gå slukøret hjem efter runden, da de altså skal op i mod hinanden.

Klik her og se den samlede stilling i grundspillet

I den kedelige ende af tabellen ligger både Gentofte og Aarhus AB.

Og i aften skal netop de to hold bide skeer med hinanden. Fælles for de to hold er, at aftens point er vigtige for at lægge afstand til nedrykningsstregen.

Under nedrykningsstregen ligger Greve, der har ét point på kontoen efter fem ligarunder. Holdet fra Greve får dog kamp til stregen. De skal nemlig i kamp mod de forsvarende mestre fra Skovshoved, der som det eneste hold i Badmintonligaen 2021/2022 er ubesejrede.

Klik her og få et overblik over alle grundspillets kampe

Odense OBK mistede i femte runde deres førsteplads og rykkede ned på sjettepladsen. I aften møder de Højbjerg/Via Biler, der ånder dem i nakken på tabellen, hvor de ligger side om side. Her er der altså vigtige point at hente til regnskabet.

 Herunder kan du få et overblik over programmet for sjette runde af Badmintonligaen:

  • 18.30: Skovshoved-Greve
  • 18.30: Højbjerg/Via Biler – RSL ODENSE OBK
  • 18.30: Vendsyssel – Solrød Strand
  • 18.30: Gentofte – Aarhus AB
  • 19.00: Værløse – Team Skælskør-Slagelse