Her til aften spillede en række herresinglespillere kvalifikationsrunden til abc Aalborg Grand Prix. Få et overblik over, hvilke herresinglespillere der vandt kvalifikationsrunden og dermed er videre til hovedturneringen i Aalborg.

 

Allerede fredag aften var der badminton på programmet ved abc Aalborg Grand Prix.

Det lykkedes fire herresinglespillere at kvalificere sig til hovedturneringen.

Den første herresinglespiller der gik videre var Mads Sørensen fra abc Aalborg. Han spillede mod Niklas Lynge Olesen og vandt overbevisende 21-13, 21-12. I morgen møder han Mads Thøgersen fra Odense OBK.

Klik her og se den samlede stillingen i Grand Prix Circuit’en

Jakob Houe Andersen fra Højbjerg gik også videre fra kvalifikationsrunden. I morgen skal han spille single mod Mads Juel-Møller. Netop de to drenge skal ikke kun stå overfor hinanden i morgen, de skal også spille side om side i deres herredouble sammen. De to skal spille mod andenseedede Jesper Toft/Mads Vestergaard.

Sidst på aftenen lykkedes det Rehan Arshad at vinde aftenens tætteste opgør, da han vandt 21-13, 16-21, 21-17 over Nikolaj Lassen. I morgen skal han forsøge at spille sig videre i turneringen, hvor han møder Odense OBK-spilleren Søren Hald.

Klik her og læs optakten til weekendens abc Aalborg Grand Prix

Også Mads Pedersen fra Frederikshavn er kvalificeret til hovedturneringen. I morgen skal han i kamp mod Gentofte-drengen Mads Christophersen, der er andenseedet.

I morgen klokken 10:00 skydes hovedturneringen i gang.

Se hele morgendagens program her