Børnehjælpsdagen

Støt et velgørende formål og tjen penge til fælleskassen

January 16, 2022 08:00 Skrevet af

Ved tidlig tilmelding tilbyder Børnehjælpsdagen et fast salgsprovenu på 15 kroner pr. solgt lod, også selvom der skulle være returlodder tilovers. 

Skrevet af Børnehjælpsdagen

 

Få mulighed for at tjene ekstra penge til fælleskassen i klubberne ved at støtte Børnehjælpsdagens Lillebror Lotteri 2022. Det er nemt at komme i gang, og det kan endda ske uden økonomisk risiko.

Alt, I skal gøre, er at bestille det antal skrabelodder, som I forventer, I kan sælge. Et skrabelod sælges for 30 kroner, men ved tilmelding inden 18. februar er der garanti for et salgsprovenu på 15 kroner for hvert solgt skrabelod. Der er ikke krav om at sælge et bestemt antal lodder.

Klik her for at bestille skrabelodder til Lillebror Lotteriet

Overskuddet fra lodsalget går til Børnehjælpsdagens arbejde med at styrke anbragte børn og udsatte unge i Danmark. Det vil sige, I samtidig støtter en god sag.

Børnehjælpsdagen har, ligesom mange andre, mærket den negative effekt af coronavirus og har derfor mere end nogensinde brug for gode foreninger og klubber, der vil hjælpe med lodsalget.

Salgsperioden er: 25. februar til den 15. juni 2022.

Klik her for at læse mere om Børnehjælpsdagens arbejde.

Lillebror Lotteriet kom på gaden i 1926 og er dermed et af landets største og ældste lotterier. Børnehjælpsdagen står også bag et årligt Julelotteri.



Tags: , ,
Kategori: , , ,