Livestreaming, videohighlights, artikler, fordelspakker, tilbud og netværksmuligheder er noget af det du som badmintonfan, spiller, klub, samarbejdspartner og sponsor kan se frem til at blive en del af på www.badmintonlife.dk.

 

Til VICTOR DM 2022 går www.badmintonlife.dk officielt i luften. Her vil du fra onsdag-torsdag kunne livestreame fra alle baner. Endda med kommentering fra Bane 1. Og ved du, hvad det bedste er? Det er helt gratis. Det eneste, du skal gøre, er at oprette dig som bruger, og så vil du få adgang til et nyt badmintonunivers.

Læs også: Spændende talenter kæmper om plads i DM-kvartfinalerne

Badmintonlife.dk vil være stedet, hvor du blandt andet vil kunne livestreame fra Badminton Danmarks turneringer og mesterskaber, som ikke vises på TV. Det vil sige, at du i løbet af 2022 foruden VICTOR DM eksempelvis kan livestreame VICTOR Final 4 samt udvalgte kampe fra VICTOR UDM og Grand Prix Circuit-finalerne.

Klik her for at oprette dig som bruger på www.badmintonlife.dk – så er du helt klar til at livestreame VICTOR DM 2022 fra begyndelsen

I næste sæson af Badmintonligaen vil vi som minimum producere ’Rundens kamp’ med egen livestreaming-produktion, livescore og kommentering. Så som badmintonfan, familiemedlem, ven og kollega vil du kunne følge med fra hele Danmark.

Klik her for at sikre dig billet til VICTOR DM 2022

Men badmintonlife.dk skal være mere end livestreaming. Det er også her, at du kan se videohighlights fra de omtalte turneringer og mesterskaber samt læse udvalgte artikler fra events, mesterskaber og spillerportrætter.

På sigt bliver det også her, at du med din brugeradgang kan få fordelspakker, tilbud og adgang til eksempelvis billetkøb, før det officielle billetsalg begynder, så du kan få de bedste pladser i hallen.

For klubber, samarbejdspartnere og sponsorer vil badmintonlife.dk også være relevant. Der vil blive skabt et netværksforum, hvor Badminton Danmark vil give mulighed for videns- og erfaringsdeling, mens unikke fordele vil være til rådighed.

 

Information til VICTOR DM 2022

Husk at du altid kan følge med på Badminton Danmarks sociale medier
Facebook: /badmintondk 
Instagram: @Badmintondenmark
Twitter: @baddk 
Youtube: Badmintondk 
LinkedIn: Badminton Danmark 

 

Billetter
Billetter kan købes via badminton.dk, ticketmaster.dk eller i døren i Blue Water Dokken, Gammel Vardevej 82, 6700 Esbjerg, Danmark.

 

Program
Klik her og se programmet til VICTOR DM 2022

Onsdag, 9. februar, kl. 10.00-22.00

Torsdag, 10. februar, kl. 17.00-22.00

Fredag, 11. februar, kl. 17.00-22.00

Lørdag, 12. februar, kl. 14.00-19.00

 

TV
TV 2 SPORT og TV 2 PLAY sender live fra semifinaler og finaler, fredag og lørdag, den 11. og 12. februar.

 

Livestream
Badminton Danmark livestreamer alle fire baner fra de indledende kampe og kvartfinalerne onsdag og torsdag den 9. og 10. februar.

Du har mulighed for at se med på Badminton Danmarks helt nye livestreamingsplatform.

Klik her for at gå til www.badmintonlife.dk

(Det er gratis, men kræver brugeradgang)

 

Livescore
Klik her for at følge VICTOR DM 2022 via livescore