Foto: Allan Høgholm

Magelund medvirker i ny udgave af ‘Spørg mig om alt’

February 22, 2022 08:00 Skrevet af

Hvordan er det at være dobbelt danmarksmester? Hvordan er det at være makker med sin kæreste? Og hvilke mål er der for fremtiden? De tre spørgsmål svarede Amalie Magelund blandt andet på i Badminton Danmarks podcast.

 

En ny udgave af ‘Spørg mig om alt’ er landet i Badminton Danmarks podcastfeed. Denne gang er det 21-årige Amalie Magelund, som svarer på spørgsmål fra lytterne.

Magelund er dobbelt danmarksmester, da hun ved VICTOR DM i år vandt i både damedouble med Freja Ravn og i mixeddouble med Mathias Thyrri.

Klik her for at lytte til dagens afsnit samt tidligere udgaver af ‘Spørg mig om alt’

Sidstnævnte har hun blot spillet med siden starten af 2022, og hun forklarer i podcastepisoden om, hvordan det er at skulle have en ny mixeddoublemakker for tredje gang inden for få år. Ligesom hun også fortæller, hvordan det er at skulle træne og spille kamp sammen med sin kæreste Mathias Thyrri.

Når hun ikke står i badmintonhallen, læser Magelund på CBS, og i fremtiden drømmer om at vinde medaljer til VM og kvalificere sig til OL.

Kort sagt, bliv endnu klogere på Amalie Magelund på og uden for banen i den seneste udgave af ‘Spørg mig om alt’, som du kan finde i Badminton Danmarks podcastfeed.

 

Lyt med og læg meget gerne en anmeldelse til os, så vi kan blive endnu bedre til næste gang.

Her kan du klikke dig direkte videre til SpotifyItunes, Google Play eller downloade afsnittet via dette link.

Hvis I kan lide, hvad I hører, så husk at trykke follow og del gerne podcasten med jeres venner og familie.Tags: , , ,
Kategori: , , ,